Byfesten i Låstrup Onsdag - MTB-cykelløb og Lindy Aldahl

Byfesten i Låstrup bød først på aftenen på Fjordklyngens Engtramper MTB-løb, der i år var en 800 meter rundstrækning med forhindringer i form af hop, slalom, stejle opstigninger og ujævnt terræn. Både børn og voksne tog udfordringen op og prøvede banen af. Banen var arrangeret af Fjordklyngens Cykelklub, der også var mødt talstærkt frem til arrangementet. Der blev svedt, prustet og stønnet i næsten én time, inden deltagerne gik i klubhuset for at forberede sig til det kommende foredrag i byfestteltet.

I byfestteltet var der dels mulighed for at købe sig en flæskestegs-sandwich, og der var foredrag af Lindy Aldahl fra det populære fjernsynsprogram om Rigtige Mænd, der startede i 2013. 150 gæster havde fundet vej til byfestteltet på denne vindomsuste aften i Låstrup. Der var derfor travlt i det lille køkken, hvor sandwich blev pakket til gæsterne. Da maden var indtaget var det tid til at høre om Lindy Aldahls oplevelser med casting til livsstilsprogrammet Rigtige Mænd og den efterfølgende optagelse rundt omkring i Danmark.

Lindy er altid god for en sjov kommentar, og han er ikke bage for at hænge sine kammerater ud, når han fortæller om sine oplevelser. Han er i og for sig heller ikke bange for at hænge sig selv ud. Måske er det derfor altid sjovt at høre Lindy underholde fra scenen. Som navnet på Lindys foredrag angiver, angiver, var det ikke altid lige seriøst og så alligevel. Lindy virker til at have holdt skruen i vandet, siden han kom med i programmet for 6 år siden. F.eks. havde han for mindre end 3 uger siden gennemført en ny xterrar med svømning, cross-løb og MTB cykling i Aarhus. Han må siges at være et eksempel tiefterfølgelse, og det er som bekendt aldrig for sent at lægge sin stil om. Slet ikke, hvis man også husker at huske hyggen.

I pausen i foredraget og senere, var der mulighed for at købe sig en kop kaffe og et stykke kage.

I morgen torsdag byder byfesten på bilorienteringsløb for hele familien. Det arrangement har de seneste par år sat alle tidligere deltagerrekorder med sine sjove og udfordrende opgaver for hele familien. Der er udkørsel fra stadion fra kl. 1730 til kl. 1800. Gæsterne skal jo gerne nå tilbage til aftenens grillfest, hvor Lars Wetter sammen med Svend Aage Christensen holder gang i grillen med steaks og grillmedister. I år er der bestilt ekstra steaks, så i år slipper steaksene ikke op, lover byfestudvalget.

Vel mødt til gode og hyggelige timer ved byfesten i Låstrup.

Se flere af Elkurts fotos via dette link.

Se hele byfestprogrammet via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: