Træningsopstart i Borup Idrætsforening

Dagens yngste, Magnus Christensen og dagens ældste, Flemming Lund hejste dannebrog til tops inden træningsstart.

Lørdag den 9. februar var der træningsopstart for herreseniorspillerne i Borup Idrætsforening. 

Paw Brøns fra idrætsforeningens bestyrelse bød velkommen til de 25 herrespillere, der var mødt op til sæsonstarten og til trænere og holdledere. En særlig velkomst til klubbens nye herretræner Svend Aage Christensen og til de nye spillere, der indtil videre er tiltrådt truppen.

Paw Brøns ønskede spillerne en god sæson og opfordrede dem til at deltage i idrætsforeningens generalforsamling mandag den 11. februar i klubhuset.

Traditionen tro skulle dannebrog til tops i flagstangen. Det plejer at være ældste og yngste spiller, der hjælpes med at hejse flaget. I dag var det Magnus "Mini" Christensen, der sammen med "Grand Old Mann" Flemming Lund, der hjalp hinanden med at få flaget hejst til tops. 

Derefter var der en let omgang træning under ledelse af træner Svend Aage Christensen. 

Karin, Majbritt og Line stod efter træningen klar i kantinen med aspargessuppe, bollesuppe og flutes, der varmede oven på en kold tur på grønsværen.

Træner Svend Aage Christensen præsenterede sig selv og gav sit bud på den kommende forårssæson. Han har glædet sig til at komme i gang med den praktiske træning og til at komme til at kende de nye spillere i Borup IF. Der trænes fremover tirsdag og torsdag aften fra kl. 1900. Svend Aage oplyste, at der er arrangeret flere træningskampe frem mod turneringsstart den 31. marts. Første træningskamp er allerede i næste uge, så der er gode fodboldtimer at se frem til. Han oplyste endvidere, at der er udsigt til en efter hans mening spændende pulje, som også byder på store udfordringer i stærke nedrykere fra serie 2. Han ønsker derfor, at spillerne bakker op om træningsdagene og melder afbud, hvis de undtagelsesvist ikke kan komme til træning én enkelt gang. 

Flemming Lund oplyste, at han glæder sig til at stå i spidsen for andenholdet. Flemming håber, at kunne skabe en stabil trup på andenholdet. Han forventer også at spillerne er stabile og vælger fodbolden til, så der hele tiden er spillermateriale til at støtte op om førsteholdet.

Borup Idrætsforening ønsker alle spillere en god sæson. Vel mødt til gode fodboldoplevelser i henholdsvis SUB09 og Borup Idrætsforening

20 spillere med snørrede støvler og 5 mere eller mindre skadede spillere til rådighed. 

Træneren viste, hvordan en bold bør håndteres. 

  

Line, Majbritt og Karin stod klar med suppe efter træningen. 

Se billeder fra træningsopstart på dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: