LAN Party del 2 i Borup Idrætsforenings 2019

Fredag den 15. februar holdt Borup Idrætsforening anden del af vinterferiens LAN party. Første del var mtirsdagag, hvor det var børn fra 6. klasse og ældre, mens det denne gang var for børn op til 5. klasse.

Mandag deltog 17 børn og fredagens arrangement lød ligeledes på 17 friske drenge og piger. 

Borup Idrætsforening er yderst tilfredse med de 17 deltager over 2 dage. Det har givet et mere roligt forløb end sidste år, hvor arrangementet bød hele 60 børn indenfor. Børnene fik prøvet kræfter med maraton computerspillet og fik lidt aktivitet ind i vinterferien. 

Fredag var det Thomas Juul Pedersen og Morten Nielsen, der var de ansvarlige, mens Karin Elkjær stod for indkøb og madlavning. 

De 17 børn var flere gange ude på Borups oplyste multibane for at spille fodbold. Om det var for at få noget motion vides ikke helt, men det kan godt tænkes, at det var for at holde sig vågne ved computeren. Dejligt at se, at børnene helt af sig selv gik på multibanen for at spille bold igen og igen. Det varmer en fodboldklubs hjerte, at computerbørn også kan samles om at spille bold i de tiltrængte pauser. 

Efter en rolig nat med søde børn, der var gode til at hjælpe hinanden og tage hinanden med, var det trætte børn, der stod klar til afhentning, da klokken blev 8 lørdag morgen. Arrangementet løb til kl. 0830, men de fleste var klar til afhentning tidligere end det. 

Vel mødt til hyggelige timer for børn og voksne i Borup Idrætsforenings klubhus i Låstrup.

Efter oprydning lå der en enkent grå hættetrøje tilbage. Den kan afhentes i klubhuset i Borup lørdag eftermiddag fra kl. 1330 eller efter aftale med Morten Nielsen på tlf. 41783523

 

Thomas Juul Pedersen satte computer og netvæk op, mens Karin Elkjær stod for madlavning. 

 

Denligt at se vores nyerenoverede multibane brugt gennem hele natten. 

Se flere billeder fra arrangementet på dette link. 

 

Annoncesponsor for dette opslag er: