LAN Party 6. klasse og ældre i Borup IF klubhus

LAN Party i Borup IF klubhus. 

For 6 år i træk holder Borup Idrætsforening LAN party i klubhuset i vinterferien. 

Første del startede tirsdag eftermiddag for de ældste elever fra 6. til 10. klasse. 17 deltagere havde meldt sig til arrangementet, og der blev stillet computere og skærme an i kantinen. Thomas Mikkelsen tog imod, da de første deltagere mødte op allerede en time inden starten. Det var jo med at sikre sig de bedste pladser. 

Ledningerne blev flettet til det store spindelvæv, der sikrede alle adgang til nettet, og spillet kunne begynde. Nogle spillede Fortnight andre Counterstrike og andre forskellige former for strategiske spil. 

Karin Elkjær stod klar med thaigryde og flutes, da klokken blev 18.

Arrangementet sluttede onsdag morgen kl. 0830 med trætte drenge og piger, der både havde spillet computer, fodbold på multibanen og hygget sig. En del af spillerne fik sig også en lille morgensøvn i omklædningsrummet, inden de skulle hjem og holde vinterferie.

Næste del af arrangementet løber af stablen fredag den 15. februar, hvor deltagerne op til 5. klasse holder deres del. Her er det Thomas Juhl Pedersen, der taget imod i døren. Til arrangementet fredag er der fortsat plads, så er der nogen interesserede, så kontakt Morten Nielsen på info@borupif.dk

Se billeder fra arrangementet på dette link. 

 

Annoncesponsor for dette opslag er: