Referater fra Borup IF serie 5 i sæsonens 2 første kampe

Borups serie 5 er også kommet i gang med sæsonen. Holdet har spillet 2 hjemmekampe. Først spillede holdet forrige søndags mod Hersom/Bjerregrav i en kamp, som Borup tabte 1-2 efter en lidt skidt indsats. Holdet kom hurtigt bagud, men fik udlignet midt i halvlegen efter et glimrende angreb, som Mark Vad udnyttede ved på et flot hovedstød at heade Rasmus Abildskov Nielsens indlæg i mål. Desværre scorede Hersom/Bjerregrav lidt senere på et hjørnespark, så 1-2 ved halvleg, som også blev kampen resultat. Selv om Borup Sidst i kampen fik alle tiders chance for at reducere ved et tilkendt straffespark 5 minutter inden slutfløjt. Dermed kunne Borup havde sikret sig det ene point, men desværre brændte Rasmus Abildskov Nielsen straffesparket.

Magnus Gandrup Kristensen blev kampen spiller.

I søndags var holdet så pisket til at få points, da holdet mødte Kvik/Aalestrup. Borup kom hurtigt under pres, da holdet kom bagud efter 10 minutter. Kvik/Aalestrup kom foran på et flot mål, hvor træner Flemming Lund i Borup målet var uden chancer. Flemming Lund var i dagens anledning blevet nødt til selv at tage sig af målmandsposten, hvilket han til manges store forundring gjorde udmærket.

Midt i halvlegen kom Borup bedre med, og fik udlignet da Klaus ”Gubbi” Kristensen sparkede bolden ind på en modstander, hvorfra bolden gik i mål. Lidt senere scorede så sønnen Magnus Gandrup Kristensen til 2-1, efter flot bandespil med Per Kirkeby Sørensen.

Så 2-1 ved pausen, hvilket også blev kampens resultat. Det nærmest Kvik kom en reducering var i starten, da de var alene med målmand Flemming Lund, der halvklarede forsøget, hvorefter Kvik/Aalestrup angriberen skød riposten over mål.

Tættest for Borup var da Søren Jensen loppede på overliggeren. Det blev til 3 vigtige point i en tæt kamp.

Magnus Gandrup Kristensen blev igen kampens spiller.

Næste kamp er ude mod Ulbjerg, som spilles på udebane i Ulbjerg 2. påskedag kl 1230.