Referat serie 3 Borup IF - IK Rosendal

Borup serie 3 led et skuffende nederlag i lørdags, da holdet tabte hjemme 1-4 til IK Rosendal. Cifre som dog i hjemmepublikums øjne ikke passede helt til kampens forløb, men en kamp, hvor holdet ikke rigtigt fik spillet til at fungere, mod et godt kæmpende og effektivt Rosendal hold. Rosendal var kampen igennem hele tiden var giftigt på deres omstillinger, og det var også her, de endte med at få deres mål.

Efter en lige og chancefattigt første halvleg, kom Borup foran efter en halv time. Et fint hjørnespark fra Svend Aage Christensen blev forlænget ved forreste stople, hvor bolden landede for fødderne af Magnus Dahl på kanten af det lille felt. Han gelejdede effektivt bolden i mål helt ude ved stolpen uden chance for Rosendal målmanden.

Desværre udlignede Rosendal næsten lige efter direkte på hjørnespark, og da Aske Wendelboe måtte til 10 minutters afkøling, udnyttede Rosendal det med 2 hurtige mål. Først på et fint skruet spark langt ude fra i kampens 36. minut, og kort tid efter blev det 1-3 efter et hurtig taget frispark, hvor Borup forsvaret sov og en angriber scorede nemt mod det snorksovende forsvar.

Et noget rystet Borup-hold gik til pause, og kom også ud med et bedre udtryk i 2. halvleg. Her blev det til et par chancer ved Peter Lund og Christian Malik, som målmanden lidt heldigt reddede. Midt i halvlegen kom der et overraskende comeback til Søren Offersen, der efter sin træner periode i Alheden igen er i den gule trøje. Det gav lidt mere gejst, men det blev ikke mere end lige ved og næsten. Og I kampens overtid udbyggede IK Rosendal deres føring til slutresultatet 1-4. Ikke et retvisende resultat efter spillet at dømme, men i sidste ende er det jo måltavlen, der tæller.

Magnus Nielsen blev kåret som kampens spiller.

Se flere fotos fra kampen på dette link.