Referat Jyllandsserien SUB09 - Gundersted

SUB 09 - Gundersted 1-0 (0-0)

80.min. 1-0. Ida Velling (str.)

Advarsler til to Gundersted-spillere

Med tirsdagens 1-0 sejr tikkede sæsonens første points på kontoen efter en rigtig spændende og tæt kamp mellem to gode og hårdtarbejdende hold, som stod godt til hinanden på den meget velplejede og fodboldindbydende bane i Låstrup.

Spillemæssigt var vi langt bedre end sæsonpræmieren på Thy, og pigernes indstilling var helt i top. Der blev arbejdet for hinanden over hele linjen og boldomgangen var tilfredsstillende.

Kampen igennem producerede vi de fleste chancer - og nogle ganske store i mellem. Desværre mangles der lidt beslutsomhed og dygtighed i slutproduktet, når mulighederne byder sig, men det er bare et spørgsmål om tid, inden pigerne får mere held i afslutningerne.

Heldigvis er vi pt. så godt kørende defensivt, at der skal meget til at bryde igennem bagkæden, hvor især Ena Klausen har vist storartet spil her opstarten sammen med sin makker Maria Svenningsen. Efter de 90 minutter måtte en småfrysende keeper, Gitte Thorsager, også erkende, at det havde været en stille dag på kontoretJ

Gundersted stod godt på banen og kæmpede godt for sagen, hvilket også kastede to advarsler af sig, og vi skulle først hen til 10 minutter før tid, inden der var fortjent jubel i SUB-lejren. Indskiftede og debuterende Rikke Dahlgaard blev nedlagt i feltet, dommeren takserede hændelsen til et straffespark, som kampens bedste spiller, Ida Velling, sikkert eksekverede i nettet.

Da dommerens sidste fløjt havde lydt, var det en flok trætte piger med ømme ben fra begge hold, som sagde tak for kampen, men heldigvis var det de gæve SUB-piger, som fik lov at synge sejrssangen.