Referat Jyllandsserien kvinder FC Thy-Thisted Q - SUB09

FC Thy-Thisted Q - SUB 09  1-0 (1-0)

1-0. Selvmål

Ovenpå 4 gode træningskampe imod kompetente modstandere var det med tro på tingene, at vi åbnede forårsturneringen med udekamp imod oprykkerne fra Thy.

Desværre kunne vi slet ikke finde de gode takter fra træningskampene, men banens beskaffenhed tillod heller ikke meget fodboldspil langs jorden. Og det bekom Thy-pigerne bedst, da kampen var en omgang knoklen og børlen med fysik i højsædet. Trods banens elendighed evnede vi heller ikke at træffe de rigtige beslutninger med bolden, og det blev alt for let for Thy at forsvare sig. Thy var farlig en enkelt gang i kampen, da AK ville cleare et indlæg, men hun ramte bolden skævt, så den røg i eget net. Synd og uheldigt for dagens 20-års fødselar.

2.halvleg blev en tand bedre og fighterviljen kunne der ikke sættes en finger på. Der var et par store chancer til Kirsten Rømer og Ida Velling, men rigtigt farlig blev vi aldrig.

Notorisk har dommerstandarden på Thy aldrig været helt neutralt, når man kommer som modstander. Det bar kampen også præg af, da han tillod Thy-pigerne alt for hårdt spil, men også i dén grad snød Ida Velling for et tydeligt straffespark med 10 min. igen, hvor hun med to hænder i ryggen blev væltet omkuld. Derudover frarøvede han Kathrine Møller en friløber, da han helt fejlagtigt dømte AK offside, selvom hun ikke havde aktie i spillet i situationen. Ærgerlige og groteske fejlkendelser, som blev dyre i en kamp, hvor vi generelt manglede den fornødne kvalitet på den sidste 1/3 af banen. Og det gjorde heller ikke tingene nemmere, at Ida Velling var og er småskadet i låret og derfor ikke kunne være så kampafgørende som hidtil, for Ida kan ofte udrette noget på egen hånd, når tingene ikke flasker sig. Defensivt står vi godt og lukker sublimt af med nyudnævnte anfører Ena Klausen som styrmand. Pigerne skal roses for deres fightervilje, men Thy er og bliver et hold, som vi slår 9 ud af 10 gange, så det var bare jævnt træls med nederlag i sæsonpræmieren.

Kathrine Møller blev suverænt kampens bedste spiller. Hun arbejdede hele kampen stenhårdt for holdet både defensivt og offensivt.

Arkivfoto af kampens spiller Kathrine Bach Møller

Annoncesponfor for dette opslag er: