Fodboldopstart for de mindste i Borup

 

Priviligerede fodboldbørn træner på fodboldbanen med Viborg Kommunes bedste udsigt. 

Fredag den 5. april var forældre og fodboldspillere på Borup IF og Skals FFs mindste fodboldhold kaldt til opstart på Borup Stadion i Låstrup. Rigtig mange tog mod opfordringen. Dels på holdet for de 3-4 årige, der spiller og leger på holdet "Børn i Fokus" og dels for de 5-6 årige på holdet U5-U6. 

Da klokken slog 1615 var parkeringspladsen ved stadion fyldt og forældre og fodboldbørn var klar til endnu en sæson på det forjettede græs. 

For børnene i Børn i Fokus holdet var det Sara Ambrosius, der tog imod børnene og på U5/U6 holdet var det Henrik "Junior" Nielsen og Kirsten Rømer, der tog imod spillerne. I alt 25 fodboldglade børn var klar til dagens fodbold. 

Heldigvis var vejret med arrangørerne, for solen strålede fra en skyfri himmel. Det er nu engang sjovest, at spille fodbold, når græsset er tørt og solen er varm. I hvert fald for de forældre, der kikker på fra sidelinjen eller deltager på poster på banen for at motivere børnene. 

Ud over de 25 fodboldbørn, var der mange ældre og yngre søskende, der havde glædet sig til fodboldopstarten. Det er altid sjovt at komme på Borup Stadion, hvor legepladsen og multibanen med glæde besøges. I øvrigt en legeplads, der skal opgraderes for 320.000 kroner i 2019. 

Efter en times øvelser på græsset havde Karin varmet pølsehorn i klubhuset, så der var noget godt til maven. Der blev orienteret om årets træning og forældrene havde mulighed for at skrive sig på listen over, hvem der skal levere kage til de forskellige træningsaftener. Der trænes hver fredag kl. 1615 frem til sommerferien. 

Borup IF og Skals FF kunne efter dagen se tilbage på en vellykket fodboldopstart og glæder sig over, at så mange forældre prioriterer, at deres børn skal lære at gå til en form for holdsport, hvor det at modtage en kollektiv besked er vigtigt. Dertil at lære, at det er fællesskabet og synergien i at gå til sport sammen, der betyder noget. 

 

Vel mødt til aktive timer i fodboldens tegn. 

Se flere billeder fra fodboldopstarten på dette link.

 

Annoncesponsor for dette opslag er: