Arbejdsdag Låstrup Forsamlingshus

Lørdag den 6. april mødte 20 op til arbejdsdag i Låstrup Forsamlingshus. Der blev gjort et kæmpe arbejde for at holde forsamlingshuset rent, indbydende og konkurrencedygtig i udlejning til fester, møder og andre arrangementer. 

Bestyrelsen diskede op med rundstykker til de morgenfriske hjælpere, hvorefter dagens arbejdsopgaver blev fordelt. Først og fremmest skulle loftet i køkken og baggang rives ned, så der kan sættes et nyt flot loft op i den kommende uge. Samtidig laves der ny emhætte og der sættes ny energibesparende belysning op i køkkenet. 

Renovering af loftet var kun én af mange opgaver. Alle stole fik vasket rygge, ben og sæder, Alle lamper blev taget ned, tømt for insekter og vasket, Der blev malet skrammer på væggene, vasket vinduer, gulve, vindueskarme. I det hele taget fik hele forsamlingshuset den store overhaling, så det nu er rent og fint til kommende udlejninger. 

Udvendig blev alle fliser og fuger renset, bedene blev luget og affalds-ø'en blev renoveret. 

Bestyrelsen kunne allerede først på eftermiddagen melde huset klar til den afsluttende forfriskning på terrassen. Dejligt at så mange vil hjælpe med at holde Låstrups festlokale i god stand. 

Se billeder fra dagen på dette link. 

Se priser for udlejning og download folder om udlejning og medlemsskab

 

Det skal være skidt, før det kan blive godt. Om kort tid er loft, belysning og emhætte helt ok igen. 

Alle startede med rundstykker og kaffe. 

 

Annoncesponsor for dette opslag er: