Referat serie 3 Borup IF - Viborg Søndermarken

Efter det uheldige nederlag i sidste uges hjemmekamp mod Sparkær IF. Skulle Borups serie 3 herrer lørdag op mod det andet tophold Viborg Søndermarken også på hjemmebane. Det viste sig hurtigt at være et klassehold Borup var oppe i mod, Viborg S spillede en gang hurtigt bold og lagde pres på over hele linjen.

Borup forsvaret kæmpede med alt, hvad de havde, men det var ikke nok i længden. I starten af kampen kom Viborg Søndermarken til nogle halve chancer, men det var faktisk Borup, der kom til kampen største chance, da Johan Nielsen blev spillet fri. Desværre Brændte Johan på en fremstormende Målmand

I stedet var det Viborg Søndermarken, der kom foran i det 28. minut, da en angriber opfangede en løs bold og loppede bolden langt ude fra over Kaare Elkjær, der måske var kommet for langt ud af målet.

I det 37. minut blev det desværre også 2-0, da et bold tab blev kostbar, en dyb stikning blev smidt ind til Viborgs hurtige kant, der løb igennem og scorede. 0-2 ved pausen.

I anden halvleg var mønstret det samme, de hurtigere Viborg Søndermarken spillere var hele tiden over bolden, og Borups spillere fik ingen ro. Borup holdt dog stand til det 70. minut, hvor Viborg Søndermarken scorede 3 mål på 10 minutter.

I kampens 85. minut fik Borup et trøstemål. Det var Magnus Dahl Madsen, der fik reduceret efter en dødbold, hvor Magnus opsnappede bolden og sendte den i mål til slutresultatet 1-5.

Jakob Lyngsø fik glædelig comeback efter et års skades fravær de sidste 15 minutter af kampen.

Kampens spiller blev Steffen Frederiksen.

Næste kamp er en svær udekamp i Hersom/Bjerregrav, hvor man helst skulle til og på points tavlen igen.