Referat serie 3 Borup IF - VFF

Peter Lund i nærkamp med VFF forsvaret.

Borup serie 3 vandt søndagens hjemmekamp mod VFF med 4-1 efter 2-1 ved pausen. En sejr som betyder at holdet nu har 13 points, som giver en tilfredsstillende tredjeplads her efter første halvdel af sæsonen. Borup IF har nu hele 10 points ned til VFF, og det burde allerede nu være nok til at klubben har sikre sig en ny sæson i serie 3.

Borup sad på spillet fra kampens start og allerede i det 10. minut kom holdet foran, da Peter Lund opsnappede en VFF tilbagelægning i Viborg forsvaret og smart tippede bolden over målmanden.

Lige efter begik Mike Lybæk straffespark, da bolden ramte hans hånd. Det fik VFF dog ikke udnyttet, for Ruben Pedersen reddede flot og sikkert VFF angriberens skud.

Kort efter blev det stedet blev det 2-0 i kampens 20. minut. Tobias Sloth sendte Mike Lybæk Vestergaard til baglinjen, hvor han flot slog bolden ind i fødderne på Peter Lund, der efter et kort træk i feltet og hamrede bolden i mål ved fjerneste stolpe uden chance for VFF målmanden.

Lige efter kunne/burde Peter Lund scoret igen efter fremragende opspil fra Magnus Dalh, der udplacerede målmanden og fandt en helt fri Peter Lund midt i målfeltet. Hans afslutning med venstrebenet blev dog reddet på målstregen af en forsvarsspiller. Viborg kom mere med i kampen og fik reduceret efter lide lidt løst spil i Borup forsvaret.

Viborg havde overtaget i resten af halvlegen. Men 2-1 ved pausen.

Det forsatte i 2. halvleg, især da Mike Lybæk måtte ud i 10 minutter. Borup havde dog flere gode omstillinger. Og i det 15. minut blev Mark Vad nedlagt af målmanden i feltet. Peter Lund scorede sikkert på straffesparket til 3-1.

Mønstre var det samme Viborg havde spillet, men Borup slog contra og på et af dem blev Magnus Dahl fældet i straffespark feltet. På ny sendte Peter Lund bolden i mål og kronede sin store dag med sit 4. mål. Resultatet 4-1 holdt kampen ud og Peter blev også kåret som dagens spiller.

Næste kamp er igen hjemme og mod Hobro, som nu er røget op på 2 pladsen.

Se flere fotos fra kampen på dette link.