Deltag gratis i en efterårsferie-aktivitet på cykel på søndag

Fysisk efterårsferieaktivitet i Fjordklyngen

Søndag den 21. oktober kl. 1000 arrangerer Fjordklyngens Cykelklub en gratis ferieaktivitet i form af 1½ timers cykel-orienteringsløb med små opgaver undervejs.

Interesserede møder blot op ved Kulturcenter Værestedet i Låstrup kl. 1000, hvorefter der vil være en kort instruktion og derefter en cykeltur rundt i det smukke landskab i Fjordklyngen. Undervejs på cykelturen skal deltagerne finde så mange som muligt ud af 15 poster, der er hængt op på særligt udvalgte steder med smuk udsigt eller i nærheden af områdets attraktioner.

Det er muligt at cykle alene, parvis eller i en større gruppe. Det er helt op til deltagerne selv at vurdere, om de vil nyde den flotte natur, eller om de vil cykle med tungen ud af halsen for at nå så mange af posterne som muligt. Cykler man parvis eller i en gruppe, så er kravet, at deltagerne skal følges ad under hele turen.

Ved hver post vil der være et spørgsmål, som deltagerne skal svare på. Det giver både point at finde posten, og det giver point at svare rigtigt på spørgsmålet. Som hint til interesserede, så kan det oplyses, at nogle af spørgsmålene omhandler Fjordklyngens Cykelklub, så et besøg på cykelklubbens Facebookside inden start, vil nok give gode informationer. Desuden er der spørgsmål i kategorierne ”nyheder”, ”Almen viden” og ”Sport”. Til kendere af MTBO kan det oplyses, at der ikke er elektronisk tidstagning ved dette løb. Det er under helt uformelle former. 

De 15 poster er som oplyst fordelt i Fjordklyngens område. Der er ikke nogen bestemt rute, så det er deltagerne frit for at foretage et vejvalg mellem de forskellige poster. Herunder at prioritere, hvilke poster, det er realistisk at kunne nå at samle ind. Posterne er fordelt langs asfaltveje og på grusveje, så en robust cykel er nok at foretrække.

Efter cykelløbet vil der være mulighed for at smøre sig en sandwich og mulighed for at få sig en snak med cykelklubbens medlemmer, ligesom der vil blive orienteret om cykelklubbens aktiviteter. Drikkevarer kan købes i Værestedets køleskab.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at prøve kræfter med en fysisk aktivitet i efterårsferien, så mød op på Værestedet, Låstrupvej 38, 8832 Skals på søndag kl. 1000. Tag gerne kollegaen, naboen, familien eller vennerne under armen, så de ikke bliver snydt for en god aktiv oplevelse. 

Vel mødt til gode hyggelige fælles aktiviteter i Fjordklyngen.