Ugens træningskampe i Borup IF

Trods det ufattelig dårligt forårsvejr, især for fodboldspillere, så er det alligevel lykkedes at afvikle et par fodboldkampe i ugens løb.

Serie 3 var i lørdags i Liseborgcenterets fodboldbane, hvor Viborg Søndermarkens har en kunststofbane, og mødte her et velspillende Søndermarken hold.

En kamp som Viborg Søndermarken vandt 3-0 efter en chokstart med en scoring efter 18 sekunder, og det var endda Borup der startede med bolden!

Træner Niels Klausen er i øvrigt presset på skadesfronten hele 5 mand er skadet i øjeblikket, og da der også indløb flere afbud på grund af sygdom. Måtte assistent træner Flemming Lund træde til som bænkevarmer. Flemming Lund fik dog lov at varme bænken gennem hele kampen. Måske en god taktik, for det var ligesom spillerne, bed tænderne mere sammen for de ville da ikke blive skiftet ud med en der er/kunne være deres far : )

Trænerne så fra bænken Viborg Søndermarken have meget af spillet, men Borup, der langsomt kom godt med. Og kunne/burde have udlignet da Mikkel Larsen fik en friløber som målmanden flot reddede.

I stedet for indkasserede Borup et ærgerlig mål i mod sig i sidste minut.

  1. halvleg var en lige kamp Borup kunne have skabt spænding i resultatet, da Peter Lund smart fandt Mike Lybæk, der desværre skød i sidenettet. I den bidende kulde scorede Viborg Søndermarken til slutresultat 3-0.

Fra trænerbænken så man lovende takter fra Mike Lybæk i en ny rolle i midterforsvaret.

kommende weekends kamp er mod Eastside i Overlund, og der er desværre kommet 2 mand yderlig på skadeslisten. Der er dog folk nok og tage af, da begge klubber har valgt at aflyse 2. holdets kamp på grund af den frosthård bane.

 

  1. holdet var i kamp i torsdag mod Øks første hold. En kamp hvor assistent træner Flemming virkeligt var udfordret, med alle de skader og så afbud. Ja i alt 15 mand. Så det, at man kunne stille hold var den største præstiation. Holdet var godt med, men pludselig slog ØK til med 3 lyn scoringer. Rasmus Nielsen fik reduceret, hvor han løb fra forsvaret, man havde også yderlig en friløber før ØK tilsidst i havlegen scorede 2 mål.

I anden halvleg fik et hårdt presset Borup hold på konditionen sat en prop i og indkasserede kun 1 mål til resultatet 6-1. Et noget misvisende resultat, da man havde flere gode chancer.

Men vigtigst var, at holdet fik noget kamptræning, som nævnt så er holdets kamp aflyst i weekenden.

Man så flere spiller gør det fornuftigt bla. Nytilgængen Peter Søgaard Andersen, der dog lige skal finde sin plads på holdet. Så vil han blive en gevinst.

Annoncesponsor for dette opslag er: