Husk forårets første kamp for Borup IF serie 3 herrer

Der er dømt sæsonpremiere, når Borup serie 3 skærtorsdag møder Kvik/Aalestrup på Borup stadion i Låstrup. Borup får dermed startet sæsonen, selv om det, for at sige det mildt, har været en håbløs og lang optakt, hvor vejret har drillet, og hvor holdet nærmest har trænet mere indendørs end udendørs, og det har været meget svært at finde holdets normale rytme.

Oveni det har holdet haft dårlige træningsresultater, og er blevet ramt af et hav af skader. I sidste øjeblik valgte træner Niels Klausen derfor efter kæmpe overvejelse at aflyse sidste træningskamp.

Holdet har tabt 4 kampe senest 4-1 mod Eastside og kun vundet én kamp.

Truppen fra sidste år skulle være intakt, men Christian Malik, Anders Tougård, Victor Lytzen, Simon Andersen, Jakob Lyngsøe og topscore Mikkel Larsen er alle skadet, og andre spillere har været ude i flere kampe. Til torsdagens kamp har Tobias Sloth tilmed meldt afbud. Det har betydet at andenholdets topscore fra efteråret Rasmus Nielsen er hentet op på førsteholdet. Den rutinerede Kim Hermansen har lovet at tage en ny tørn mere. Ikke mindst har Træner Niels Klausen valgt at tage de 2 talentfulde 17 årige tvillinger Magnus og Johan Nielsen med, selvom de stadigvæk går på efterskole og derfor ikke har fulgt holdets forberedelser til kampen. Begge har haft enkelte indhop på Borups hold i efteråret.

På trods af skader og ændringer i holdopstilling, tror og håber Borup på, at man kan lægge træningsresultaterne til side og så være klar, når turneringen torsdag går i gang.

Puljen i serie 3 har allerede inden sæsonstart fundet én nedrykker. Det skyldes, at Strandby har trukket deres holde fra puljen. Vores skribent vurderer dog, at der i puljen er flere stærke holde, som burde være en række højere oppe end tilfældet er.

Dagens modstander Kvik/Aalestrup er klubbens 2. hold, og er ny oprykket ligesom Kvin/Aalestrups førstehold, der er rykket op til serie 1. Alt afhængig af, hvor mange spillere, der går til deres førsteholdet, kender vi ikke modstanderen. Blot ved vi, at der er trukket en del unge spillere op fra ungdomsrækkerne.

Se kampprogram på dette link. 

God kamp.

Annoncesponsor for dette opslag er: