Udsmykningsudvalget er trukket i arbejdstøjet

  

Udsmykningsudvalget under Byfesten i Låstrup er nu trukket i arbejdstøjet, og arbejder frem mod Byfesten i uge 26 målrettet på at få gjort udsmykning til telt og sportsplads klar til ugens mange aktiviteter.

Temaet for årets byfest er som bekendt ”Hollywood”, så udsmykningen tager sit udgangspunkt i det tema. Udsmykningsudvalget består i år af 8 frivillige kvinder og et par handymænd, der går til hånde med opbygning af større konstruktioner, hvis udvalget måtte have sådanne ønsker.

Udsmykningsudvalget har offentliggjort nogle få billeder fra én af deres arbejdsdage i værkstedet på Risgården Maskinstation. Ud over billederne er udsmykningsudvalget ret så hemmeligsfulde, for der skal jo også være noget at komme efter i byfestteltet i uge 26.

Ét er dog sikkert, det er, at udvalget går ”all in” på at få udsmykket byfestteltet efter årets tema, så der kan nok ses frem mod at gå på den røde løber, gensyn med filmstjerner, stjerner, glimmer, gode filmoplevelser og meget mere.

Der er noget at glæde sig til, og Henriette Mikkelsen, der er formand for byfestudvalget, oplyser, at det er dejligt, når så mange frivillige og lokale virksomheder, dels trækket i tøjet og dels lægger lokaler og materialer til forberedelserne til byfesten.

Kik forbi i byfestteltet i uge 26. Programmet for byfesten offentliggøres snart her på hjemmesiden, i ugeavisen og via vores nyhedsbrev.

Vel mødt til en uge med glimmer og glamour på Borup Stadion i Låstrup

  

Se alle fotos på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: