Referat Jyllandsserien Kvinder Holtet IF - SUB09

Kampens spiller Camilla Porup Høyer-Nielsen

Holtet - SUB 09   2-0 (1-0)

37.min. 1-0

77.min. 2-0

OPSTILLING:

 

 

 

Sanne Pedersen

 

Emma Langager

Ena Klausen

Janni Mikkelsen

AK Mikkelsen

Michelle Drejdal

Maria Svenningsen

Line Østergaard

Kathrine B. Møller

 

Camilla Porup

Ditte Sjømann

 

Udskiftere: Tessa Vadsholt, Anne Hald og Sandra Mathiassen


På en dag med desværre lidt for mange fraværende spillere grundet forskellige omstændigheder, trådte sæsondebuterende Anne Hald og Sandra Mathiassen til for at hjælpe os kort før afgangen nordpå. God stilJ

Kampen i det skønne forårsvejr var en meget jævnbyrdig affære med ganske få målchancer.

Med et defensivt udgangspunkt i 1.halvleg tillod vi kun Holtet et par halve chancer, mens vi i den anden ende desværre ikke fik tilspillet os alverden. Dog var en aggressiv og pågående Camilla Porup en evig uro for Holtet-forsvaret, uden det dog endte med at blive rigtig farligt. Trods de udeblevne chancer var der en god indstilling, og pigerne fik spillet bolden fornuftigt rundt. Alligevel var det Holtet, som kunne gå til pause med en 1-0 føring, da de sidst i halvlegen fik scoret efter et indlæg.

2.halvleg mindede meget om første rent tempomæssigt, men vores præcision i afleveringerne til hinanden manglede den sidste kvalitet, hvilket resulterede i alt for mange boldtab og unødvendige løb efter bolden.

Holtet var kun farlige et par gange, men den ene gang ramte de træværket, og den anden gang reddede Sanne flot. Vores farligste forsøg på mål, var Line Ø.’s langskud over mål i de sidste minutter. Holtets 2-0 scoring kom efter et boldtab centralt på banen, hvilket gav en friløber, som Holtet-angriberen sikkert afdriblede Sanne og scorede på.

En fortjent sejr til Holtet, som er et hold, vi på en god dag og med lidt mere kvalitet i det offensive spil burde kunne slå. Men i dag var det vores defensive aktioner, som var dagens lyspunkt, hvortil holdet fortjener ros.

Camilla Porup samlede flest stemmer, tæt forfulgt af Janni Mikkelsen og Kathrine Møller.

/Kristian Dam Kjær

Annoncesponsor for dette opslag er: