Serie 4 hjemmekamp mod Hobro fredag aften

Se holdopstilling på dette link. 

Serie 4 skal i aften møde puljens suveræne tophold fra Hobro. I den seneste kamp mod det hold fik  Borup en snitter på hele 10-1, og som ikke var et mål for stort. Borups mål af Kenni Elkjær bliv fejret som en halv sejr og var på det tidspunkt, det første der bliv scoret i mod dem. Spiller og træner sagde efter kampen, at de aldrig havde mødt et så stærkt serie 4 hold, som nærmest kunne spille i serie 2 og i hvert fald toppen af serie 3. 

Hobro har dog måtte afgive points ved et par uafgjorte resultater i den stærke pulje. De vandt med ikke færre end 19-1 i sidste kamp mod Gedsted/Fjelsø. Så ja de bliver ikke sjovt og møde for et uhyre afbudsramt Borup. Hvor afbud har væltet ned på 1 og 2 holdet.

Serie 4 er ellers røget op over nedrykningsstregen, da holdet fik 3 gratis points mod Rosendal IK, der ikke kunne stille hold sidste weekend. Så Borup er på den 3 sidste plads, som kan give redning, man bliver bare nød til og lave en overraskelse og score nogle flere points i de 3 sidste svære kampe mod de 3 ud af 4 tophold.

Men på en måde er det også flot bare at have noget at spille for, det havde mange hvis ikke forventet før sæsonstart. 

Annoncesponsor for dette opslag er: