Referat serie 3 Borup IF - Viborg FF

Her ses Peter Lyngsøe Lund i det centrale forsvar.

Borup serie 3 skulle i lørdagens hjemmekamp mod VFF forsvare puljens tredjeplads, og det skal siges med det samme, at det ikke var muligt i en kamp, hvor holdet mildest talt spillede forfærdeligt. Ikke mange på holdet kunne være deres indsats bekendt.

Stillinge var 0-2 efter 0-1 ved pausen.

Første mål til gæsterne kom midt i halvlegen, da en VFF spiller splittede Borup forsvaret med en glimrende stikning til deres frontangriberen. Han udnyttede koldt chancen og VFF var foran. Borup havde en del lige ved og næsten chancer, hvor Christian Malik og Oliver Lytzen på skift bød ind, men der skulle mere held til for at udligne.

Halvlegens største chance kom i halvlegen sidste minut, da Oliver Lytzen stak af for forsvaret og helt klart blev kantet i feltet. Noget der lignede et klokkeklar straffespark, men til stor undring for hjemmehold og hjemmepublikum var dommerens fløjte tavs. Borup måtte derfor gå til pause bagud 0-1.

I anden halvleg blev det en meget lige kamp. Dog bliv Borup ramt af hele 3 gule kort. Først til Nicolai Haubo, dernæst Oliver Lytzen og sidst Martin Gundersen. En spiller i undertal i næsten hele anden halvleg, gjorde det svært at komme ovenpå igen. Borup havde dog håbet, indtil VFF leverede et forkølet langskud i form af en ikke særlig hård trillebold, der trillede lige mod målmanden. Alle åndede lettet op, men desværre fik Kaare Elkjær ikke ordentlig fat i bolden, og den trillede forbi ham ind i målet bag ham. Ærgerlig måde at komme yderligere bagud.

Borup prøvede kramagtig og presse på, men fik kun en god chance til Victor Lytzen som det nærmest. Så det bliv ved de 0-2 og som betød, at VFF overtager 3. pladsen.

Som skrevet var det ifølge skribenten kun en 2-3 spillere på Borups hold, der kunne være deres indsats bekendt. Der iblandt blev en velspillende Oliver Lytzen kåret som kampens spiller.

Se flere billeder fra kampen på dette link.