Referat serie 3 Borup IF - Ravnsbjerg-Løgstrup

Målmand Kaare Elkjær dirigerer en mur på plads i en dødboldsituation, mens Mark Vad stiller sig klar.

Borup serie 3 mødte lørdag den 2. juni topholdet fra Ravnsbjerg/Løgstrup på hjemmebane i Låstrup. I den første match mellem de 2 klubber, fik Borup et smæk med hele 8-0, og holdet håbede på et lidt bedre resultat på hjemmebane.

Borup fik dog den værst tænkelige start på kampen. Ravnsbjerg/Løgstrup fik mål direkte på hjørnespark, efter at målmand Kaare Elkjær havde hevet en super redning frem.

Umiddelbart efter blev Borups angriber Oliver Lytzen hevet ned, da han var alene igennem. En situation, som ifølge Borups spillere burde have kostet spilleren fra Ravnsbjerg/Løgstrup et rødt kort. Dommeren dømte frispark, og det lykkedes ikke at omsætte det til mål.

Kort efter blev det 0-2 og i kampens 15. minut blev det yderligere til 0-3 efter en forsvarsbommert af Borups anfører Frederik Hvid.

Borup spillede i hele perioden lige op med Ravnsbjerg/Løgstrup spillemæssigt, og det forsatte halvlegen ud, hvor der i løbet af halvlegen kom glædeligt comeback til de 2 langtidsskadede Mikkel Lyngsøe Larsen og Christian Malik.

I anden halvleg forsatte Borup med at have udmærket styr over den stærke Ravnsbjerg/Løgstrup offensiv og kom også til en del halve chancer bl.a. havde Victor Lytzen en god chance, men uden at det lykkedes ham at omsætte det til mål. Kampen igennem havde Kaare Elkjær flere gode redninger, men må tage Ravnsbjerg/Løgstrups udbygning af føringen til 0-4 i kampens 75. minut på sin kappe. 0-4 blev også kampens fortjente resultat.

For Borup blev Peter Lyngsøe Lund kåret som dagens bedste spiller. Han afløste på dagen Nicolai Haubo i midterforsvaret, idet han havde meldt afbud til dagens kamp.

Kampens spiller blev Peter Lyngsøe Lund, der i dagens anledning indtog pladsen i midterforsvaret.

Se flere fotos fra kampen på dette link.

Næste kamp er igen hjemme mod VFF lørdag den 9. juni.