Referat serie 3 Borup IF - Hersom-Bjerregrav IF

Borups Serie 3 sluttede sæsonen af lørdag den 23. juni med en hjemmekamp mod Hersom/Bjerregrav. En kamp hvor ingen af holdene havde noget at spille om, så det blev alene en en kamp om æren og 4. pladsen i puljen.

Efter Borups flotte kamp i Aars var holdet opsat på at slutte godt af, og Borup havde godt fat i 1. halvleg, hvor Hersom/Bjerregrav spillede meget hårdt og var heldige med kun at nøjes med ét gult kort.

Største chance var til Victor Lytzen, som nok skulle have spillet på tværs til en helt fri Peter Lund, i stedet for selv at afslutte. Holdet kom dog foran efter en halv time efter et hjørnespark fra Aske Vendelbo, som Anders Thougaard fik heldigt kroppen på og via i mål. Og det blev ved 1-0, da dommeren fløjtede til pause.

I anden halvleg fik Hersom/Bjerregrav mere fat. Måske hjulpet på vej af en 10 min. udvisning i første halvlegs sidste minut til Peter Lund. Pga brok.

Hersom/Bjerregrav havde vel fortjent en udligning, men i stedet kom Borup pludselig på 2-0 i det 73. minut, da indskiftede Tobias Sloth udnyttede en ripost fra målmanden efter et langskud. Hersom/Bjerregrav fik dog reduceret 7 minutter inden tid efter en fejlaflevering i Borup forsvaret. Det blev ved de 2-1 til Borup, som sluttede på puljens 4. plads.

Det er efter skribentens mening et godkendt resultat på denne forårssæson, hvor holdet har været ekstra udfordret på grund af skader. Det har været svært at samle det samme hold fra kamp til kamp, så klubbens serie 3 og 4 hold er blevet mere eller mindre mikset. Det har både serie 3 og serie 4 holdet lidt under, da holdene ikke er blevet så sammenspillede, som ønsket.

I alt er der benyttet 23 spillere på serie 3 i forårets kampe, hvilket også fortæller at bredden i truppen er stor, så noget positivt er der da at berette fra forårssæsonen.

Dagens spiller Oliver Lytzen.. 

Se flere billeder fra kampen i vores galleri på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: