Ditte Sjømann

Camilla Porup Høyer-Nielsen

Line Østergaard

Udskiftere: Emma Langager, Anne Hald og Else Astrup

En rigtig flot kamp af pigerne, som også resulterede i en fortjent sejr, var hele den lange køretur til Tornby værd.

Det var ikke til at se på pigerne, at de havde en over halvanden time lang køretur siddende i benene, for de var topmotiverede og spillede med en gejst og koncentration, som var en sand fornøjelse at være vidne til. Konceptet og fokuspunkterne blev fulgt kampen igennem. Som træner er det bare fedt at se, når ens tanker og ideer bliver implementeret og videreført til kampene. Og det kan kun lykkes, hvis man har dygtige og dedikerede spillere - og det er jeg heldigvis beriget med i SUB 09.

På et lucky punch (men også flot sparket) fra 30 meter bragte Tornby sig ufortjent i spidsen, men efter en skabelon opspilsøvelse fra træningsbanen, hvor Line Østergaards dybdebold til Ditte Sjømann blev serveret for fødderne af en fremstormende Michelle Drejdal fra modsatte side, udlignede unge Michelle med sin første sæsonscoring. Ærgerligt at både Michelle og Ditte skal på efterskole efter sommerferien, for de er et par lovende spillere.

Dagens ”gæst” i angrebet, Line Østergaard, tog efter 33 minutter sagen i egen hånd og afsluttede en god dribletur med et ”udmærket” skud fra kanten af feltet, som strøg i nettet til en fortjent 2-1 føring.  Line havde ellers ”overfrakke” på i form af en hårdt spillende Lone Jakobsson, som til tider havde mere fokus på spilleren end på bolden. Heldigvis slap alle spillere fra kampen uden skader, selvom Kathrine slog knolden et par gange efter en af sine mange nærkampe.

Kampbilledet i 2.halvleg var det samme som i 1.halvleg, men med lidt flere chancer i begge ender. Line Møller diskede op med et par fine redninger, men ellers blev der lukket godt ned i det defensive via super flot samarbejde mellem kæderne og et højt pres, som tvang Tornby til at slå mange lange afleveringer, som var let for vores 4-backkæde at trevle op.

Vi havde flere muligheder for at lukke og slukke til 3-1, men nervøsiteten for en udligning nåede aldrig at brede sig, fordi vi stod så organisatorisk stærkt i dagens kamp. En fantastisk holdpræstation af pigerne.

Kathrine Møller Bach hev de fleste stemmer hjem til en fortjent man of the match.

På Sankthans aftens dag i Låstrup møder vi i forårets sidste kamp Holtet, hvor vi med en sejr kan overtage 2.pladsen fra netop Holtet og dermed slutte på en meget tilfredsstillende placering.