Kampprogram Serie 3 Borup IF - Viborg FF

Serie 3 skal i dagens kamp op mod VFF, som man skuffende tabte 3-1 til i den første kamp, nok en af sæsonens svageste kampe vi har spillet.

Nu skal vi så revanchere os i dobbelt forstand mod VFF, en kamp som nok skal vindes, hvis vi skal holde og bevare den 3. plads vi går efter i denne forårs sæson. Hvilket hold VFF kommer med ved man ikke før kampen starter. Sådan er det at være et 3/4 hold.

Trods et 4-0 nederlag i lørdags til topholdet Ravnstrup/Løgstrup, spillede holdet, set over hele kampen, faktisk en ganske fornuftig kamp. Men at komme bagud i første minut, kort efter 2-0 og efter 15. min 3-0 ville slå benene væk under de fleste hold. Selvom kampen reelt var afgjort gjorde Borup god figur og kæmpede videre og til spillede sig da også et par store chancer.

Trupnyt. Mikkel Lynggaard er igen ude med en skade. Kim Hermansen bliver ikke klar af sin skade og tvillingerne Magnus og Johan Nielsen passer deres skolegang på efterskolen. Tobias Sloth får mere spilletid på serie 4. Med igen er Nicolai Haubo og så har Martin Gundersen meldt sig klar efter en længere skadespause

Vores store udfordring på grund af skaderne, er at samle nogenlunde det samme hold fra kamp til kamp, så der bliver mixet et del på holdene, og det lider både serie 3 & 4 under. Vi har i dag comeback til Martin Gundersen, som har været ude det meste af sæsonen på grund af skader, og forventer måske ikke en hel kamp fra ham, men vi ved at han med sin energi kan gøre en forskel.

Forventninger til kampen i dag. Vi fik en snitter mod Løgstrup på nogle dumme dødbolde situationer, men er ellers ubesejret i seneste 3 kampe før den, og som har givet 7 point, resultater som i vores skades situation kan godkendes. På hjemmebanen i dag forventes, at man virkelig så gir alt man har i sig, og at vi ser et hold som møder op med fuld energi og lyst til at sejre og få de point der skal til for at bevare 3. pladsen. Hjemmebanen skal give det sidste til, at vi hiver en sejr i hus. Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se del 1 af kampprogrammet på dette link. 

Se del 2 af kampprogrammet på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: