Fjends Cup - Borup IF - midtvejsstatus

Borup Idrætsforenings herrehold har nu spillet sine 2 første kampe i sommerturneringen "Fjends Cup" i Sparkær. Det er blevet til ét nederlag og én sejr. 

Første kamp var torsdag den 26. juli, hvor modstanderen var Stoholm IF. En kamp, der indledningsvis var i Stoholms favør, da Stoholm normalt spiller en række højere end Borup i DBU turneringen, hvor Stoholm spiller i serie 2, mens Borup spiller i serie 3. Tipperne i den interne tips til Fjends Cup, havde også sat Stoholm som favorit til at vinde. 73 % af tipperne havde sat kampen til at ende med en Stoholm sejr. 20 % af tipperne havde sat uafgjort ud for resultatet, mens 7 % af tipperne troede på en Borup sejr. 

Spillet i kampen var egentlig meget ligeligt fordelt, men Stoholm var bedre til at komme frem i felterne og havde det fornødne held i de afgørende situationer. Stoholm vandt fortjent kampen 2-0. 

Målmand Ruben Pedersen i kampen mod Stoholm.

Se fotos fra kampen mod Stoholm på dette link.

Se Fjends Cup referat fra første spilledag på dette link. 

Lørdag den 28. juli var det Feldborg/Haderup IF (FHIF), der stod for skud. Holdet havde overrasket alt og alle ved at vinde sin første kamp mod Vridsted. FHIF rykkede i sidste sæson ned i serie 5, mens Vridsted spiller i serie 4.

Det blev en meget seværdig kamp, hvor Borup fortjent vandt kampen med tenniscifrene 6-2. Borup havde afbud på angriberposten, så Lasse Broberg trådte til i nødens stund, og det viste sig at være en god disposition. Han scorede 4 af målene, mens Johan Nielsen stod for ét mål og Magnus Nielsen stod for det sidste. 

I det store og hele en velspillet kamp, hvor det lykkedes for Borup at spille sig igennem til mange chancer, flotte assists og flotte mål. Velfortjent at Borup kunne sætte 3 point på kontoen efter kampen.

4 dobbelt målscorer Lasse Broberg

Se Fjends Cup referat fra anden spilledag på dette link. 

Se fotos fra kampen mod Feldborg/Haderup IF på dette link. 

Efter de 2 første spillerrunder ligger Stoholm nu i spidsen med 4 point. Borup og FHIF har hver 3 point, mens Vridsted har 1 point efter en overraskende uafgjort kamp mod Stoholm. 

Netop Vridsted er Borups modstander, når tredje spillerunde løber af stablen tirsdag aften, hvor Borup spiller kl. 1830. Borups fans opfordres til at møde op og støtte drengene og se spillerne til efterårets turnering an. 

Puljens 2 bedste hold går videre til semifinalerne, hvor der spilles mod holdene fra cuppens anden pulje, hvor Ravnsbjerg/Løgstrup og Skals begge har 4 point, mens Sparkær har 3 point og Mønsted er uden point. 

Annoncesponsor for dette opslag er: