SUB09 til Pauseevent ved fodboldlandskamp i Viborg

Line Østergaard Larsen og Maja Papiluk Ploumann fra SUB09 var torsdag aften inviteret ind på Energi Viborg Arena, hvor de danske kvinder spillede landskamp i fodbold mod Kroatien for over 7000 tilskuere. 

Det var en fantastisk arena, hvor pigerne fra SUB09 fik mulighed for at prøve kræfter med at skyde på overliggeren i pausen i landskampen. Pigerne fik 10 bolde stillet til rådighed. Hver bold, der ramte overliggeren ville give en gratis kampbold til SUB09. 

Ud over at skyde bolde efter overliggeren, fik pigerne mulighed for at sige et par ord og præsentere klubben, så fin reklame for Viborg Kommunes bedst placerede kvindehold i jyllandsserien. 

Efter den lille præsentation skulle pigerne ramme overliggeren med de 10 bolde. Det viste sig hurtigt, at pigerne fra SUB09 ikke er vant til at skulle skyde holden på stolpen, for boldene ville da hellere i mål. Ét skud på overliggeren og dermed én kampbold til klubben blev det dog til. Det var Line Østergaard Larsen, der stod for det skud.

Fantastisk at de 2 piger havde mod på at præsentere vores gode fodboldklub for de 7000 tilskuere og tak for kampbolden. 

Se flere billeder fra eventet og kampen på dette link. 

Line Østergaard Larsen sikrede her SUB09 en ny kampbold med et fint skud på overliggeren. 

Maja Papiluk Ploumann skyder her én af sine bolde mod overliggeren. 

SUB09 pigerne var i fint selskab på Energi Viborg Arena. Her er det europas bedste kvindelige fodboldspiller Pernille Harder. 

Også populære Nadia Nadim spillede fodbold i Viborg torsdag aften. 

Annoncesponsor for dette opslag er: