Referat serie 3 Hobro IK - Borup IF

Her ses den ene af kampens spillere Frederik Hvis klare ærterne i forsvaret.

Borup serie 3 startede den nye sæson onsdag aften i en vanskelig udekamp i Hobro. Efter alt at dømme bliver Hobro et af de hold, som man må regne med bliver et af topholdene. I aftenens kamp Hobro da også som lyn og torden, og kom foran allerede efter et halvt minut efter et frispark indlæg som blev puffet ind.

Inden Borup havde sundet sig over det yderligere til  2-0 i kampens 12. minut, så det var en rigtig chockstart på kampen og dermed efterårssæsonen. Det var en start, som det tog Borup det meste af første halvleg at komme sig over. Dog havde Magnus Nielsen en god skudchance lige efter Hobros andet mål, men skuddet gik over Hobromålet.

Borup kom dog mere med i kampen og det lykkedes at skaffe en reducering til 2-1 i kampens 37. minut, da debutanten Magnus Dahl Madsen blev sendt alene mod målmanden. Målmanden klarede i første omgang, men Mathias Kristiansen opsnappede riposten med et hovedstød, som blev headed i mål langt ude fra. Stillingen ved halvleg lød på 2-1.

I anden halvleg kom Borup meget bedre med og styrede faktisk kampen. Desværre måtte Aske Wendelboe ud i 10 minutter efter at have væltet en Hobro spiller. Derefter fik Hobro en enkelt chance i overtalsspillet, men ellers holdt Borup dem fra fadet. I kampens 70. minut var det så Hobro, der måtte have en mand til afkøling. Det var Borups chance og den takkede holdet ja tak til. Borup pressede hårdt på for udligning. I kampens 80. minut lykkedes det for Frederik Hvid at heade et flot frisparksmål fra Peter Lund i mål.

Spillet bølgede frem og tilbage og Borups debuterende målmand Ruben Pedersen måtte hive en enkelt klasseredning op af handskerne. Tættest på at fiske de 3 point var imidlertid Borup i kampens sidste sekunder, da Magnus Dahl Madsen lavede et fremragende ryk og kom fri. Han spillede en super bold ind til Peter Lund, som kiksede, men bolden Røg videre til Magnus Nielsen, som fik sit forsøg blokeret. Dernæst var det Mark Vad der på riposten skød lige forbi målet.

Kampen endte med et retfærdig 2-2 resultat. Det var man i Borup lejren godt tilfreds med. Godkendt præstation i sæsonpræmieren med 2 debutanter på holdet og flere spillere tilbage efter pauser.

Bedste spillere blev Magnus Nielsen og Fredrik Hvid kåret. Men dagens skribent vil også gerne rose den fine debyt til både Ruben Pedersen og Magnus Dahl Madsen.

Næste kamp er mod Karup hjemme lørdag den 18. august kl. 1330.

OBS: Borup i røde udebanetrøjer. Her ses Lars Tougård bagerst, Magnus Nielsen i midten og Johan Nielsen forrest i kamp.

Se flere fotos fra kampen på dette link.