Referat jyllandsserie kvinder SUB09 - Aalborg Freja

SUB 09 - Aalborg Freja  2-1 (2-0)

1-0. Sara Just Poulsen (20)

2-0. Sara Just Poulsen (33)

2-1. (str.60 min.)

Advarsler: Maria Svenningsen (28), Aalborg Freja-spiller (71)

OPSTILLING:

 

 

 

Gitte Thorsager

 

Emma Langager Jensen

Ena Klausen

Maria Svenningsen

AK Mikkelsen

Maja Ploumann

Line Østergaard

Stinne Hermann

Kathrine Bach Møller

 

Ida Velling Gundersen

Sara Just Poulsen

 

Udskiftere: Mie Lyngsøe Lund, Kirsten Rømer og Sandie Christensen

 

Selvom vejrguderne valgte at åbne for sluserne, fik vi med torsdagens sejr de første points i hus. Men det, der efter 1.halvleg virkede som en overkommelig opgave, endte med at blive lidt for spændende.

De første 45 minutter var nærmest spil til et mål -nemlig Aalborg Frejas, men flere kæmpe chancer blev desværre misbrugt. En af aftenens store syndere var Sara Just Poulsen, men trods et par store afbrændere spillede Sara en flot kamp og scorede også vores to mål. Det første efter en friløber på oplæg fra Maja Ploumann, og det næste på et flot spark fra kanten af feltet efter en fin aflevering fra Stinne ”Guldben” Hermann. 2-0 målet kom endda i undertal, da ”Svenne” sad ude med gult pga. et professionelt frispark.

Samme ”Svenne” fik ligeledes et hårdt dømt straffespark imod sig, som gæsterne usvigeligt sikkert reducerede på. ”Svenne” skal dog roses for et forbilledligt arbejde sammen med Ena ”Ernst” i det centrale forsvar foran en sikker og rutineret Gitte T. i målet. Den 3-mands akse tillod ikke gæsterne mange chancer, selvom ålborgenserne pressede hårdt på for en udligning. Deres satsning for at få en udligning gav en del omstillinger til os og et par skud på træværket, men vi måtte nøjes med en snæver 2-1-sejr, da dommeren fløjtede kampen af.

Henover sommeren har vi fået tilgang af Kirsten Rømer og Sandie Christensen, og de fik begge debut i aftenens kamp. Skønt med nye spillere på holdet og i klubbenJ

Sara Just Poulsen fik fortjent flest stemmer, men også unge Maja Ploumann gjorde sig flot bemærket, og bliver uden tvivl en forstærkning på holdet.

/Kristian Dam Kjær

 

Kampens spiller Sara Just Poulsen (arkivfoto).

Annoncesponsor for dette opslag er: