Nyt trænerteam for sæsonen 2019 i Borup IF

Borup Idrætsforening indgik fredag aften en trænerkontrakt for den kommende sæson med Svend Aage Kristensen, der assisteret af Flemming Lund skal stå i spidsen for Borup Idrætsforenings herrehold fra nytår 2019.

Svend Aage Kristensen kommer fra en trænergerning på Viborg FFs serie 1 hold og fortsætter der indtil trænerskiftet til nytår. Svend Aage er 41 år og gift med Tina Nørgaard Kristensen. Sammen har de 3 børn. En dreng på 12 år og 2 piger på 7 og 9. Han bor i Liseborg bag Bilka i Viborg. Han arbejder til dagligt i HMN Naturgas i Viborg.

Svend Aage er født og opvokset i Mønsted, hvor han i børneårene spillede fodbold i Mønsted IF. Her spilede han indtil han som junior skiftede til Viborg FF. Han spillede i Viborg FF i resten af ungdomsårene. Da han rykkede op i seniorrækkerne skiftede han til Viborg Søndermarken, hvor han har spillet i mange år afbrudt af 3 år i Lemvig.

Trænermæssigt har Svend Aage Kristensen sin træneruddannelse fra DBU. Han har gjort det meste af sin trænergerning i et frugtbart samarbejde med Rene Kjærsgaard. Først var de trænere i Overlund, hvor de sammen havde jyllandsserieholdet. Dernæst i Tjele Vest Sport, hvor parret med Rene som cheftræner havde herrerne i 6 år. Senest har Rene og Svend Aage haft Viborg FFs danmarksseriehold i 3 år, hvor Rene har stået i spidsen for danmarksserieholdet, mens Svend Aage har stået i spidsen for andenholdet, der i perioden har spillet sig op fra serie 2 til serie 1.

Svend Aage Kristensen er fortsat aktiv fodboldspiller, hvor han har spillet på Danmarksserie niveau og har så sent som i år været med på VFFs danmarksseriehold. Svend Aage er desuden en habil indendørsspiller og har været med til at vinde danmarksmesterskabet i indendørs fodbold.

Svend Aage Kristensen udtaler, at tiden nu var moden til at prøve noget nyt efter i flere år at have haft et fantastisk samarbejde med Rene Kjærsgaard og det øvrige trænerteam i VFF. Han gælder sig til forhåbentligt at kunne videreudvikle de mange unge spillere i Borup IF, som den nuværende træner Niels Klausen flot har udviklet i de seneste 5 år, hvor han til alles tilfredshed har stået i spidsen for herrerne.  

Borup Idrætsforenings bestyrelse og klubbens fodboldudvalg er stolt over at kunne præsentere en så rutineret træner, kendt i vide fodboldkredse, til at stå i spidsen for klubbens førstehold. Klubben har rigtig mange helt unge spillere på de nuværende serie 3 og serie 4 hold, så der er både et ungt spillermateriale og en bred trup at bygge videre på for den nye træner.

Borup Idrætsforening byder Svend Aage Kristensen velkommen og glæder sig til at indgå samarbejde med den nye træner, når forårssæsonen starter efter nytår.

 

Her ses det nye trænerteam Svend Aage Kristensen og Flemming Lund skrive under på kontrakten. 

Annoncesponsor for dette opslag er: