11. og 12. arbejdsdag i Låstrup Forsamlingshus

 

Søndag den 12. og igen lørdag den 25. august blev 11. og 12. arbejdsdag i Låstrup Forsamlingshus. Den 12. var en ganske kort arbejdsdag, hvor der blev lagt tagplader på den nordlige side af vestfløjen. Arbejdet blev afbrudt af regn lørdag den 11. august, så det var kun en lille opgave at få lagt de nye tagplader op på denne side. 

Lørdag den 25. august var der så taget hul på den sydlige side på taget over toiletter, gang og lille sal. Det er tagsiden ud mod Låstrupvej. Her skulle der dels tages tagplader af, det gamle bræddetag med tagpap skulle fjernes og der skulle rettes murværk, efterisoleres, laves ekstra stropper til ophæng af loft i den lille sal. Desuden skulle der sættes spærforstærkere på de gamle spør, og tagfladen skulle rettes op. 

Igen en god dag med god opbakning, og de frivillig hjælpere kom langt i arbejdet med sydsiden. Se billeder fra dagen i vores galleri. 

Næste arbejdsdag er lørdag den 1. september med start kl. 0800. Mød op og give en hånd med, så vores forsamlingshus kan få en tiltrængt forstærkning af klimaskærmen. 

sjove og spændende effekter dukker frem, når man renoverer huse. Hvad er f.eks. håndtaget herunder blevet brugt til:

Se flere billeder fra arbejdsdagen på dette link.

Annoncesponfor for dette opslag er: