Referat serie 4 Eastside - Borup IF

Kampens spiller Martin Gundersen

Serie 4 tabte lørdagens kamp i Eastside Viborg med 3-1, efter en glimrende indsats trods nederlaget. Nederlaget fik herrerne fra Borup mod et hold, som man efter spillet at dømme må formode spiller med om topplaceringerne i forårssæsonen. Hvis Borups niveau er retvisende for sæsonen, så har holdet gjort skeptikerne til skamme. Altså dem der har udtalt sig om, at holdet ikke kan begå sig i serie 4. Det vil de kommende kampe vise.

I hele 1. halvleg spillede Borup sig til 5 kæmpe chancer. Især Hans Nørregårds 3 dobbeltchancer vil blive husket. Eastsides målmand klarede hele 3 gange . En anden situation, hvor Assistenttræner Flemming Lund spillede Kenni Elkjær blank, skulle helt sikkert have giver mål. I stedet var det Eastside, der scorede i det 18. minut, hvor Borup spillerne troede, der var frispark. I stedet slog Eastside contra og scorede på et langskud. Halvleg sluttede af med 2 chancer til en stærk spillende Kenni Elkjær og en chance til Flemming Lund. Eastside havde også en chance, som Kaare Elkjær i Borup målet tog sig kærligt af.

I anden halvleg startede Borup sløvt og Eastside kunne igen score 8 minutter inde i halvlegen.

Borup fik kæmpet sig tilbage og Lars Mogensen scorede med et drømmehug. Dommeren mente dog, at der var begået frispark inden. Reduceringen kom midt i halvlegen, da målmanden fumlede Simon Andersens skud i mål.

Hans Nørregaard kunne have udlignet med endnu et drømmehug, som målmanden flot klarede. I stedet for øgede Eastside i det 32. min til 3-1 efter et forsvars kiks, og de kunne køre sejren hjem.

Assistenttræner Flemming Lund så mange gode præstationer. Blandt andet viste Simon Andersen, at han hurtigt var på toppen over sin skade. Martin Gundersen blev efter kampen kåret som man of the match.