Referat Jyllandsserie kvinder Morsø - SUB09

MorsØ - SUB 09  5-0  (4-0)

2.min. 1-0. selvmål Kathrine  Bach Møller

10.min. 2-0

29.min. 3-0

36.min. 4-0

55.min. 5-0

Gult kort til MorsØ i 53.min. og 75.min.

OPSTILLING:

 

 

 

Kamilla ”Bager” Nørgaard

 

Emma Langager

Maria Svenningsen

Emma Sørensen

AK Mikkelsen

Mie Lund

Line Østergaard

Charlotte Kjølhede

Kathrine B. Møller

 

Michele Drejdal

Ida Velling

 

Udskiftere: Else Astrup, Ditte Sjømann og Tessa Vadsholt

Fredag den 13. levede op til sit ry som en uhyggelig, uheldig og skæbnesvanger dag.

Turen over Sallingsundbroen og kampen imod MorsØ, som op til kampen var pointløse, var ingen undtagelse. For lad det være sagt med det samme, så blev kampen nærmest en ”uhyggelig” oplevelse for SUB-pigerne, træneren og de medrejsende SUB-tilskuere.

ALT lykkedes for MorsØ denne aften, og SUB-pigerne måtte erkende, at kampen blev én af dem, hvor tingene ikke lykkedes og alle fejl blev straffet.

Indstillingen under opvarmningen var god og pigerne var opsatte på at fortsætte sejrsstimen. Men knap var bolden givet op, inden hjemmeholdet førte på et lidt kontroversielt mål. Optakten var efter et mindre uheld, hvor Line Østergaard landede forkert på foden og blev liggende i det lille felt. SUB-spillerne forventede spilstop, men MorsØ spillede videre (som reglerne også foreskriver medmindre dommeren fløjter) og afsluttede med et ufarligt skud, som Kathrine Bach Møller vil cleare, men rammer bolden skævt, så den ryger over egen keeper. Der startede fredag den 13. for vores vedkommende…

MorsØ spillede på en meget simpel måde med en lang bold frem mod en meget dygtig angriber, som gjorde livet surt for os denne aften. Omvendt manglede vi også den sidste skarphed i den defensive organisation og nogle mål burde have været undgået med den rette timing og kommunikation.

Ved stillingen 2-0 tillod MorsØ endda at brænde et straffespark, da bolden blev sendt over mål.

Kampen igennem formåede pigerne at spille bolden fint rundt og især i 2.halvleg var der store chancer, som burde have været udnyttet. Der var comeback til Ditte Sjømann, som kom ind og gjorde en god figur.

Selvom kampen blev en rigtig skuffende oplevelse, som også rammer ens stolthed, er der positive aspekter at tage med. Pigerne blev ved med at fastholde spilkonceptet, der blev fightet kampen igennem, den konstruktive tilgang og positive tone blev bevaret, og i omklædningsrummet var der en ”sund” reaktion ovenpå sådan en snitter.

Der er ikke andet for, end at vi må trække den famøse hest frem igen og kravle op på denJ

Kampens spiller blev for anden kamp i træk Ida Velling, som desværre spillede sin sidste kamp i foråret, da hun skal ud at rejse i forbindelse med sin sygeplejerskeuddannelse.

/Kristian Dam Kjær

Annoncesponsor for dette opslag er: