Referat jyllandsserie damer Støvring - SUB09

Kampråb efter sejren i Støvring

Støvring - SUB 09   2-4 (0-1)

14.min. 0-1. Sara Just Poulsen (Charlotte Kjølhede)

81.min. 1-1.

86.min. 1-2. Kathrine Bach Møller (Ida Velling og Line Østergaard)

87.min. 1-3. Charlotte Kjølhede (Sara Just Poulsen)

91.min. 1-4. Sara Just Poulsen (Ida Velling)

92.min. 2-4. Maria Svenningsen (selvmål)

Advarsel til Emma Sørensen (70) og en Støvring-spiller (85)

Udskiftere: Camilla Porup Høyer Nielsen, Emma Langager og Mie Lyngsøe Lund

Anden påskedag gik turen til Støvring, hvor vi på kunstgræs skulle se, om vi kunne gentage onsdagens storsejr i Låstrup over samme modstander.

Og lad det være sagt med det samme, så blev det noget vanskeligere at hive sejren hjem denne gang.

Spillemæssigt fungerede tingene ikke og der blev ikke løbet de nødvendige meter for hinanden. Alligevel fik pigerne tilspillet sig 4-5 kæmpe chancer indenfor kampens første 20 minutter, hvor kun den ene blev udnyttet af Sara, da Charlotte flot gik igennem i højre side og lagde bolden tilrette for Sara, som scorede fra nært hold. I stedet for en stor føring kæmpede Støvring sig tilbage i kampen, men takket være solidt forsvarsspil og en særdeles velspillende Kamilla ”Bager” i målet forhindrede en udligning før pausen.

Kampbilledet ændrede sig desværre ikke i 2.halvleg, og det var bare én af de dage, hvor tingene ikke hang sammen. Heldigvis besidder pigerne en fantastisk fighterevne, og det blev nødvendigt i 2.halvleg, hvor Støvring via deres fysik og tro på tilværelsen fornemmede mulighed for point jo længere kampen skred frem. Kampen blev unødvendigt spændende pga. manglende skarphed, og de bange anelser for en Støvring-udligning blev en kendsgerning, da de efter hjørnespark scorede til 1-1.

Måske var det netop en udligning, som skulle til for at vække pigerne. For kort tid efter og efter fint kombinationsspil slap Sara igennem, indtil hun blev hægtet i sit fremløb. Gult kort til Støvring-forsvarsspilleren! Hvor Line Ø.’s sublime sparketeknik svigtede i onsdags fra 11-meterpletten, eksekverede hun denne gang det efterfølgende frispark med tilpas fart og præcision, at keeperen kun kunne halvklare skuddet, hvorefter Ida kastede sig heroisk ned for at nå returen før forsvarsspilleren. Bolden blev clearet i næsen på Ida, men sprang hen til Kathrines gyldne venstre fod, der resolut hamrede læderet i nettet. Til stor jubel hos pigerne, træneren og de godkendt mange fremmødte SUB-supportereJ

Ovenpå den forløsning var det en flok forvandlede piger. Minuttet efter kørte Sara solo og serverede bolden for Charlotte (som tak for sidst i 1.halvleg), der med en gylden inderside nettede til 1-3. I overtiden spillede en slagen og udkørt Ida Sara fri med et elegant lob, og Sara udviste denne gang koldblodighed i sin duel med keeperen og cementerede sejren. 1-4. I den dybe overtid fik Støvring pyntet på resultatet efter endnu et hjørnespark, som uheldigt ramte Svenne i ryggen og gik ind.

På en dag hvor tingene ikke rigtigt lykkedes, var det skønt at hive en arbejdssejr hjem.

Kampens helt store spiller og man of the match blev fortjent Kamilla ”Bager” Nørgaard i målet, som ved stillingen 0-1 hev flere store og afgørende redninger frem.

Et skår i glæden over sejren var, at Camilla Porup efter en noget voldsom tackling og med et stort brandmærke til følge desværre måtte lade sig udskifte.

Næste kamp er på fredag d.6/4 kl.18.30 i Låstrup. Vi håber selvfølgelig på en solid opbakning:-)