Serie 3 hjemmekamp fredag den 15. sept. kl. 1800

Se kampprogram på dette link.

Borup serie 3 hold har siden sidste nederlaget i sidste hjemmekamp spillet 2 udekampe, som desværre har resulteret i 2 nederlag. Først en tur til Foulum, hvor hjemmeholdet scorede i første og sidste minut til resultatet 2-0. Derudover måtte 3 spillere på sygehuset. 2 med fodskader (Anders Tougaard og Kenni Elkjær) og Victor med brækket næse. Alle har en længere pause foran sig.

Dagens modstander fra Sparkær spillede sidste år i serie 2, men kæmper i dag i bunden af serie 3. Lige nu ligger Sparkær lige under Borup med 3 point, og må vel ganske overraskende regnes som én af vore konkurrenter til en nedrykningsplads. Senest tabte holdet til Foulum med 6-2, et resultat som placerer holdet som én af puljens dårligste forsvarshold.

I sidste uges udekamp i Løgstrup/Ravnsbjerg spillede det unge Borup hold en fornuftig kamp, hvor holdet dog måtte se sig besejret 4-1 efter en lige kamp, hvor Løgstrup havde marginalerne på sin side og scorede 2 mål i slut minutterne.

Trods mange skader stiller vi i dag med stærkt hold, som helt sikkert vil/kan matche modstanderen fra Sparkær. Tilbage på holdet har vi Aske Vendelboe, som har været ude de seneste kampe med en skade, og endnu engang er rutinerede Kim Hermansen trådt til, indtil skadessituationen for holdet er normaliseret. Så er det glædeligt at Jakob Larsen er kommet sig så meget over sin langvarige skade, at han spillede hele kampen i Løgstrup og er ved at finde formen. I dag kan så 16 årige Johan Nielsen få hjemmebane debut, en debut som er fortjent efter nogle flotte kampe på 2. holdet og et par flotte indhop for serie 3 på udebane.

Borup mandskabet opsat på at hente point i aften, gerne alle 3, idet en sejr kan skabe lidt afstand dagens modstander og til nedrykningspladserne. Og med den gejst og tro på sejr, som kendetegner holdet her på Borup stadion og den gejst holdet viste trods nederlaget i Løgstrup, ser vi frem til en spændende og velspillet kamp.