Referat serie 5 Skals FF - Borup IF

Naboerne fra Skals FF og Borup IF tørnede mandag den 18. september sammen på udebane i Skals. Der var lagt op til lidt af et brag, for rygterne ville vide, at Skals havde forstærket sig til mødet med de gule fra Borup. Skals var stærke, men det lykkedes dem ikke at holde hele kampen igennem, så de måtte gå fra kampen med et nederlag på 2-4..

Fra kampstart startede Skals bedst og havde spillet i det meste af første halvleg. Borup var ikke helt klar på det forstærkede Skals hold, og det kunne mærkes. Skals kom både foran med 1-0 og 2-0 i første halvleg. Lidt på grund af fejl fra Borupspillere. Ikke nogen god start for Borup i den vigtige kamp. Sidst i halvlegen lykkedes det dog at få reduceret til 2-1. Borup fik tilkendt et frispark, som Mark Vad fint sparkede ind over. Joachim Hvid scorede i den forbindelse på hovedstød. Borups mål satte lidt gang i Borup og det kom til flere chancer. Blandt andet til Christopher Justesen og Rasmus Abildskov Nielsen. Skals var dog langt fra færdige og førte 2-1 ved pausen.

I anden halvleg kom der mere gejst over Borups spil. Spillet var hårdt og levede helt op til prædikatet lokalopgør med hårde intense nærkampe. Spillet var vendt og Borup var klart de bedste i anden halvleg. Det lykkedes stort set for Borup, at holde Skals fra at have chancer i resten af kampen.

Kort inde i anden halvleg udlignede Borup til 2-2 efter endnu et frispark Carsten Gundersen forlængede frisparket inde i feltet, men bolden kom retur. Returbolden blev opfanget af Mark Vad, der tørt satte bolden på plads i netmaskerne bag Skals målmanden.

Efter udligningen havde Borup en del chancer på dødbolde og på kontraspil. Ca. 20 minutter inde i halvlegen sparkede Rasmus bolden ind i kassen direkte på frispark. Nu var Borup for alvor ovenpå med en føring på 2-3. Sidst i halvlegen blev det yderligere til 2-4, da Mark tog bolden med ind i banen fra højrekanten og scorede på et flot langskud. 2-4 blev også kampens retfærdige resultat.