Referat Jyllandsserie Damer SUB09 - Als

SUB09 damer fik en vigtig og overbevisende sejr i onsdagens hjemmekamp mod Als, da holdet vandt med ikke mindre end 5-0 efter 1-0 ved pausen. Sejren var endda alt alt for lille, da man især i første halvleg brændte et hav af chancer.

SUB pigerne, kom i modsætning til de forrige kampe, flyvende fra start, og tilspillede sig den ene flotte chance efter den anden. Spillere som Sara Poulsen og Tessa Vadsholt var helt alene med målmanden uden scoring, men også andre chancer blev brændt. Blandt andet havde Line Østergaard et forsøg der sneg sig udenom målmanden.

I det 27. minut kom SUBs første mål til 1-0 endelig. Tessa fandt Sara inde foran mål. Sara udplacerede målmanden, og målet var en realitet. Resten af halvleg var SUB flere ved gange lige ved og næsten, og kampen burde været afgjort. Als havde reelt ikke en ærlig chance.

Pausen var i dagens anledning meget kort, da der var i fare for, at kampen ellers ville blive afbrudt på grund af mørke. Træner Flemming Lund nåede dog at formane pigerne om at køre videre i samme spor, så kampen kunne blive afgjort hurtigst muligt.

I anden halvleg blev SUB09 snydt for et klokkeklar straffe spark, da en Als spiller reddede Sara Poulsen forsøg med hånden. I det 55. minut kom den forløsende 2-0 scoring. Unge Camilla Højer blev fældet i feltet, og det gav straffespark til SUB09. Line Østergaard hamrede straffesparket i mål.

I det 60. minut kom der endnu et straffespark. Igen var det Camilla Højer, der var på færde. Hendes indlæg blev stoppet af en hånd. Denne gang var det Charlotte Kjølhede, der sikkert sendte bolden i mål.

SUB pigerne kørte videre og havde et hav af hjørnespark, som var lige ved og næsten, men først i det 70. minut blev det 4-0, da Charlotte Kjølhede med en smart frispilning fandt Sara Poulsen. Sara løb fra forsvaret og udplacerede målmanden.

I kampens 78. minut kom aftens sidste mål, da Sara Poulsen fandt Camilla Højer tæt inde under mål. Camilla sluttede sin og holdets flotte 2. halvleg med at sende bolden i mål. Første og eneste gang Als var tæt på var lige før tid, men en vågen Sanne Pedersen reddede via stolpen en helt fri angriber.

Nu fik holdet luft ned til Als med 6 points og via den store sejr, er det nærmest er et ekstra point værd.

Kampens spiller blev en anden af de unge Mie Lyngsøe Lund, som var en del af den 4 back kæde, som holdte Als næsten helt fra fadet.

Nu skal holdet på lørdag ud mod et af topholdene Aalborg KFUM.