Referat Jyllandsserien Damer SUB09 - Holtet IF

SUB09 damehold i Jyllandsserien tog points fra et af topholdene Holtet , da holdet i lørdags hjemme spillede 3-3. Dermed ødelagde SUB damerne Holtets opryknings mulighed.

Holtet startede kampen bedst og lagde godt tryk på ned mod den kun 17 årige debuterende målmand Kamilla Nørgaard Kristensen. Det var alligevel SUB, der først kom på scoringstavlen, da holdet pludselig efter 10 minutters spil slog contra. Ida Gundersen fandt Sara Just Poulsen, der løb igennem og scorede. Glæden varede kort, for umiddelbart efter udlignede Holtet direkte på frispark. Kamilla i SUB målet havde efterfølgende et par gode redninger og holdt dermed det uafgjorte resultat. Det holdt frem til kampens 25. minut, hvor Holtet scorede til 1-2 efter et hjørnespark. SUB damerne var ikke sådan at slå ud og svarede igen i det 32. minut, da Line Østergaard hamrede et direkte frispark i mål. I denne hæsblæsende første halvleg sluttede Holtet med at scorede til 2-3 i det 40. minut, da en angriber pludselig blev spillet helt fri foran mål.

Efter en lille opsang fra træner Flemming Lund, der ikke var helt tilfreds, med det han havde set i første halvleg, fik SUB for alvor styr på kampen i anden halvleg. SUB havde fat i den lange ende og spillet bølgede ned mod Holtet målet. SUB producerede 4-5 kæmpe chancer. Blandt andet Charlotte Kjølhede, Sara Poulsen og især Ida Gundersen var uheldigt foran mål og Holtet holdt føringen. Først i kampens 80. minut lykkedes det for SUB damerne at få den forløsning udligning, da Ida Gundersen endelig fik passeret målmanden, efter at hun var spillet fri alene med hende. De sidste minutter jagtede SUB sejren, men det blev ved de 3-3.

Line Østergaard blev kåret som dagens spiller.

Nu skal holdet på lørdag spille sæsonens sidste kamp ude mod rækkens nummer 2 fra Aalborg KFUM. Aalborg KFUM kan fortsat rykke op, hvis Skive mister points i Als, så modstanderne i den kommende kamp forventes at kommer i stærkeste opstilling.