Referat serie 3 Borup IF - Stoholm IF

Borup overraskede i lørdagens hjemmekamp.

Borup serie 3 stod for en stor overraskelse, da holdet hjemme spillede 0-0 mod det suveræne tophold fra Stoholm IF. Det tilføjede samtidig Stoholm sæsonens første pointtab. Borup var stolte af at tage point til og med på en dag, hvor holdet var ramt af afbud og skadesramt.

Træner Niels Klausen havde blandet kortene godt og lagt en god taktik. Holdet spillede disciplineret, og det lykkedes at holde Stoholm fra fadet i store dele af kampen. Blandt andet havde han overraskende smidt Peter Lund ned i midterforsvaret. En plads der er ny for ham, og som han fyldte rigtig godt. Peter var sikker på bolden, og slog gode præcise afleveringer frem ad banen. Efter kampen var det også netop Peter Lund, der med medspillernes stemmer blev valgt, som holdets bedste spiller i den indbyrdes afstemning.

Stoholm havde bolden mest, men kom sjældent til de store chancer. Jo enkelte gange lykkedes det at komme på skudhold af Borupmålet, men Christian Mønsted fik afværget. Desuden var Frederik Hvid faktisk tæt på at bringe Borup foran i halvlegens sidste minut med et lumsk hovedstød, hvor kun en pragtredning af Rasmus Højbjerg i Stoholm målet hindrede en scoring.

I anden halvleg var billedet det samme, dog startede Stoholm med en 10 minutters udvisning, som Borup ikke fik udnyttet ret godt. I stedet var Stoholm ved at score, da em angriber var alene igennem. Igen halvklarede Christian Mønsted, og bolden gik via stolpen ud.

Lige så langsomt begyndte Borup at få fat i contra spillet, og selvom man blev ramt af en 10 minutters udvisning til Frank Tylstrup i det 75. minut, kom holdet faktisk til 2-3 gode chancer, som kunne have afgjort kampen.

Først blev Christian Malik spillet fri i kanten af feltet. Han kom i høj fart og fik afsluttet med et flot skud. En fremragende redning af Rasmus Højbjerg hindrede dog scoring. I kampens sidste minutter havde indskiftede Kenni Elkjær to gode chancer, som han burde have fået mere ud af. Først fik han en friløber, som han fik afsluttet helt forkølet. Dernæst forsøgte han en tæmning med sit knæ, og bolden løb fra ham. Det var ellers på et flot opspil fra Steffen Frederiksen, der slog en lang bold op langs sidelinjen i venstre side. Simon Andersen slog bolden ind foran Stoholms felt, hvor Kenni altså kiksede tæmningen.

Det blev ved de 0-0 og points delingen var efter spil og chancer at dømme helt retfærdig.

Kampen var én af dynamitkampene mellem Stoholm, Sparkær, Mønsted og Borup. Derfor skulle kampen afgøres med straffesparkkonkurrence. 5 spiller fra hvert hold blev taget ud til at skyde straffe. De 2 målmænd blev sat i centrum for afgørelsen. Det blev til 5 flotte mål til Borup sat ind af Frank Tylstrup, Lasse Braad Jensen, Christian Malik, Peter Lyngsøe Lund og sidste Frederik Hvid. For Stoholm lykkedes det kun at lave 4 mål, da Christian Mønsted i Borupmålet reddede Stoholms tredje forsøg. Bolden blev bokset på stolpen og tilbage på banen igen.

Det gav ét point til hvert hold for det uafgjorte resultat, og ét point yderligere til Borup for at vinde straffesparkkonkurrencen. Stoholm måtte yderligere spendere en kasse øl til deling efter kampen foran klubhuset.

Efter kampen kårede trænerne kampen spillere fra modstandernes hold. Stoholms træner udtog Frank Tylstrup fra Borup og Borups træner udtog Bo Pedersen fra Stoholm.

Borups næste kamp er også en dynamitpuljekamp, når Borup IF besøger Sparkær IF på udebane lørdag den 20. maj kl. 1330.

Se billeder fra kampen på dette link.

Se videoer af Borups mål og Christian Mønsteds redning på vores Facebookgruppe.

I kampens pause blev der trukket lod om målaktiepræmier fra Borup Idrætsforenings sponsorer. Se de heldige vindere på særskilt opslag på dette link.