Træningsopstart SUB09 damer 2017

16 SUB09 damespillere var klar til træningsopstart på Ulbjerg Stadion lørdag den 4. februar. 

Lørdag den 4. februar 2017 var der indbudt til træningsopstart for SUB09 damerne på Ulbjerg Stadion. Ulbjerg Idrætsforenings formand Viggo Sørensen tog imod på forpladsen og bød velkommen til den kommende forårssæson. Viggo bød også velkommen til klubbens nye træner Flemming Neesgaard, der fra årsskiftet tiltrådte som træner for damerne. 

Flemming Neesgaard bød ligeledes velkommen til de 19 friske piger, der var mødt frem til træningsopstarten i det fine forårsagtige vintervejr. Græsset var grønt og blødt, bolden rund og pigerne klar til at træne sig op til den kommende sæson. Flemming oplyste, at han håber på en god træningskultur med 15 spillere til hver træning. Der er træning hver mandag og onsdag aften kl. 1900. Lige uger i Borup og ulige uger i Ulbjerg. Første onsdag i hver måned i Skals. Træningen i uge 6 er både mandag og onsdag i Borup. 

Efter velkomst og formallia var i orden, gik pigerne på træningsbanen og fik de første boldberøringer i støvlerne. en let omgang træning til pigerne, hvorefter der var mulighed for at nyde en omgang suppe i klubhuset. Flemming oplyste, at han havde smugkikket på niveauet i en af efterårets kampe mod et tophold. Han er overbevist om, at holdet selv kommer til at bestemme, hvordan det kommer til at gå i foråret. Det kommer helt an på viljen, træningen og motivationen, når først kampene går i gang. 

I foråret spiller SUB09s førstehold i Kvindeserien, der er kvindernes tredje bedste række, mens andenholdet spiller i serie 2. Der er dermed plads til spillere på alle niveauer, så ingen undskyldning for ikke at møde frem til træning, så formen kan komme på plads inden sæsonstart i april måned. 

  

Viggo Sørensen bød velkommen til træningsopstart på Ulbjerg Stadion

Træner Flemming Neesgaard tog mod SUB09 damerne og indledte sin trænergerning for klubben.

Tid til en let omgang træning på grønsværen, så der kan komme styr på bolden i de kommende kampe.

Se alle billederne fra træningsopstarten på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: