Tilmelding til DGI Cup i Borup IF for U5-U9 spillere

SUB88 spillerne i U8 rækken gik i infight med modstanderne fra Houlkær

DGI Cup i Borup IF 2017

Lørdag den 16. september 2017 holder Borup Idrætsforening i samarbejde med DGI Midtjylland igen fodboldstævne for de yngste fodboldspillere. Det sker på oppustelige fodboldbaner for børn i alderen U5-U9. 

Stævnet i Borup har fået et rigtigt godt ry. Både blandt trænere og forældre, men ikke mindste blandt de søde fodboldbørn, der stolte og trætte kan tage fra Borup med en guldmedalje om halsen. Der tages holdfotos af alle deltagende hold. Disse fotos kan frit downloades fra vores hjemmeside efter stævnet. 

Stævnet er et rigtig godt begynderstævne for børn i rækkerne U5 til U9. Stævnet giver plads til både børn, der skal deltage i deres første stævne og til mere erfarne børn.

På stævneplanen er angivet, hvilket hold, der skal stille med en kampleder. Borup IF bestræber sig imidlertid på at skaffe kamplederen nok blandt vores unge medlemmer, så trænere og forældre kan koncentrere sig om at motivere børnene til at spille fodbold og have det sjovt. Angivelse af, hvem af holdene, der skal stille med en kampleder, træder kun i kraft, hvis der ikke er frivillige nok til alle banerne.

Der er igen i 2017 mulighed for at købe mad og drikkevarer til rimelige priser på stævnepladsen.

Pizza                                   Kr. 25,00

Mini-/Pizzasnegl                  Kr. 10,00

Sandwich                            Kr. 10,00

Rød pølse m. brød             Kr. 10,00

Husk tilmelding hurtigst muligt og senest den 10. september. 

Interne hold fra Borup IF og fra SUB88 skal tilmelde sig ved henvendelse til Morten Nielsen på tlf. 41783523 eller på info@borupif.dk senest søndag den 10. september. Dog helst med det samme. 

Øvrige hold tilmelder sig via DGI på dette link. 

Se udskriv og del hele indbydelsen på dette link.

Se referat og fotos fra sidste års stævne herunder:

I september 2016 afholdt Borup Idrætsforening DGI Cup for syvende gang. DGI Cup er et fodboldstævne for fodboldspillere op til 9 år. De yngste deltagere var i år en spiller fra hjemmeholdet Borup på kun 2 år, så aldersspændet var stort, og det var det faglige niveau selvfølgelig også.  Mange hold fra Borup og de omkring liggende klubber var med, men der deltog også hold så langt fra som Silkeborg og Herning.

Alle fodboldkampe foregik på oppustelige fodboldbaner i forskellige størrelser, alt efter fodboldspillernes alder. De yngste spillede efter 3 mands regler på en mindre bane og de ældste efter 4 mands regler med målmand på en lidt større bane. Alle hold spillede 4 intensive kampe á 9 minutter. Kampene på de oppustelige fodboldbaner er ekstra intensive, da bolden sjældent ryger uden for banen, og derfor er de næsten kun pauser, når der scores mål.

Borup Idrætsforening stod klar med 30 frivillige i alderen fra 10 op til voksen til at servicere de mange deltagere i stævnet. Borup Idrætsforening stiller med dommere eller baneledere, som det hedder i de rækker. Her var det idrætsforeningens helt unge fodboldspillere, der stillede op. De yngste spillere stod klar til at hjælpe med salg af slik, drikkevarer og sandwich, mens de voksne måtte arrangere mad, sidde ved stævnebord, opstille baner mv.

Klubbens helt unge hjælpere, som netop er blevet for gamle til at deltage i stævnet, stod også klar til at hjælpe. De havde æren af at være med til at overrække guldmedaljer til fodboldspillerne.

Mange takkede for gode fodboldoplevelser, og spillerne så særdeles tilfredse ud, da de med en guldmedalje om halsen kunne tage hjem fra stævnet efter et par gode timer i Låstrup.

Borup IF og DGI takker de mange deltagere og frivillige hjælpere for støtten til vores stævne.

Købmand Lund i Skals takkes for den dejlige frugt, der gratis blev udleveret til dagens deltagere. Husk at støtte vores sponsorer. De støtter os. 

 

Stævne på oppustelige fodboldbaner og Borup IFs yngre frivillige hjælpere

 

Stemningsbilleder med glade fodboldspillere med en velfortjent guldmedalje om halsen

Nogle af de frivillige efter dagens stævne og oprydning

Se billeder fra dagen på dette link.

Se holdbilleder fra de deltagende hold på dette link.