Skuffende pointtab til Borup serie 3 herrer

Borup serie 3 herrer tabte 3-1 i Skive i påskens anden kamp, efter at holdet skærtorsdag endelig kom på pointtavlen tavlen med 1-1 resultat mod sdr.Rind/Vinkel IF. Holdet var ellers opsat på at forøge points høsten mod et Skivehold, der bestemt var til at tale med.

Men modsat i torsdagens opgør, hvor spillet var fint, så hang det ikke sammen i dette opgør. Der manglede det afgørende vildskab og marginalerne var ikke på Borups side.

Borup var kun farlige ved nogle enkelte dødbolde i første halvleg. Skive havde et par gode chancer, som blev skudt ved siden af. I kampens 23 minut begik Mike Lybæk et straffespark, som blev udnyttet optimalt af Skive, og nu var de pludselig foran 1-0. Borup fik dog udlignet efter 35 minutters spilltid, da Steffen Frederiksen fyrede et langskud af. Bolden snød Skives målmand. Således blev det ved de 1-1 ved pausen.

I anden halvleg blev det igen et lige opgør. Ingen af holdene formåede at sætte sig på opgøret. Borup satte Lasse Braad ind, og det gav lidt mere tyngde forrest på banen. Dog stadigvæk ikke nok til, at Borup kune få det afgørende mål. Skive var tæt på i et par contra angreb, men uden held. I kampens 70. minut kom der en kæmpe chance. Mark Vad blev spillet helt fri. Desværre reddede Skives målmand forsøget og Borup var lige langt.

I stedet kom Skive foran i det 77. minut på et konge mål, hvor en Skive spiller helflugtede bolden nærmest op i målhjørnet. Borup pressede på i resten af kampen, og i det 90. min troede alle. at udligningen var en realitet. Peter lund sendte et skarpt frispark ind foran mål. Lasse Braad snittede bolden mod Skivemålet. Bolden tog indersiden af stolpen, og tilbage i spil igen. En chance som de tilstedeværende gerne havde set inde i Skivemålet. Skive fik sparket væk og slog hurtigt contra. For at føje spot til skade udnyttede de contrachancen og scorede til kampens resultat 3-1.

Borup hunger nu stadigvæk efter sæsonens første sejr. Vi må konstatere, at mandskabet i dag ikke spillede op til deres bedste og det blev straffet med endnu et ærgerligt pointtab.

Tobias Sloth blev kåret som bedste mand, men også ”københavner” Lars Thorsager gjorde en god figur.

Borups næste kamp er opgøret mod Viborg Nørremarken fredag den 21. april kl. 1600på hjemmebane i Borup.