Referat Serie 5 Ulbjerg IF - Borup IF

Lokalrivalerne fra Ulbjerg og Borup Idrætsforening stødte torsdag den 13. april sammen i serie 5 på stadion i Ulbjerg. Som altid var spillerne sat op til fight, for det er vigtigt at vinde over sine naboer. Borup sad solidt på spillet gennem hele kampen. Måske godt hjulpet af en rødt kort til Ulbjerg i kampens 25. minut. Ulbjergs bagerste mand stoppede Aske i angreb for Borup. Det blev helt korrekt takseret til rødt kort af kampens dommer. Dermed måtte Allan Christensen ud for resten af kampen.

Kampen var ellers startet med en kæmpe chance til hjemmeholdet fra Ulbjerg, hvor Brian Christensen brændte en oplagt scoringsmulighed.

Efter 12 minutter var det Borups tur til at få afsluttet på mål, men heller ikke i den ende var heldet med angriberen.

Kampen skulle leve i 29 minutter, inden der blev brug for måltavlen. Ulbjerg scorede sikkert på et straffespark, som Allan Hermansen havde begået. Han fik klodset skubbet en Ulbjergspiller i ryggen, og dommeren takserede korrekt forseelsen til et straffespark.

Kort inden kamppausen brillerede Joachim Hvid efter et godt Borup pres mod Ulbjergenden. Det blev ved chancen og Ulbjerg kunne ufortjent gå til pausen med en føring på 1-0.

Efter pausen sad Borup fortsat på spillet. Der skulle dog gå mere end et kvarter, inden Peter Skov kunne sætte bolden i mål i kampens 62. minut. Det var et rigtigt angribermål, hvor Martin Gundersen blev noteret for assisten til Peters flotte klassemål. Endelig tilsmilede heldet Borup og holdet kunne nu glæde sig over i det mindste at være kommet på 1-1.

I kampens 78. minut var det Borups Henrik Bitch, der uden for feltet fik rigtigt godt ram på en bold. Bolden strøg fladt gennem Ulbjergforsvaret og endte i netmaskerne uden chance for Ulbjergs målmand. Igen et flot mål og retfærdigheden skete fyldest. 1-2 til Borup stillingen holdt resten af kampen, og Borup kunne velfortjent glæde sig over sejren.

Undervejs havde Ulbjerg et enkelt skud på overliggeren, men ellers havde Ulbjerg svært ved at komme forbi Borups forsvar, hvor bl.a. Joachim Hvid leverede en solid indsats og fik standset mange af Ulbjergs opspil.

Kampens spiller blev Henrik Bitch for sin gode indsats og sit flotte mål.

Kampens spiller Henrik Bitch efter kampen.