Referat serie 5 Borup IF - Hersom-Bjerregrav IF

Referat Serie 5 Borup IF – Hersom/Bjerregrav IF

Fredag den 21. april tørnede Borups serie 5 herrer sammen med naboerne fra Hersom Bjerregrav IF. Det blev desværre for Borup en indsats uden point og helt ufortjent efter spil og chancer at bedømme.

Kampen blev spillet hjemme i Låstrup i et rigtigt møjvejr. Vejrguderne havde sat sig for, at foråret skulle ruskes godt og grundigt, DMI havde varslet vindstød af stormstyrke og regnen slog ned på den ellers flotte grønne plæne på stadion. Storm blev det ikke, men hårde vindstød fra skiftende retninger og slagregn gjorde alligevel fodboldoplevelsen til en af de mindre gode.

Hersom startede bedst og sad i starten på både spil og chancer. Allerede efter 9 minutter lykkedes det dem at sætte bolden ind ved bagerste stolpe efter hjørnespark. Borups spillere applerede for et frispark, men dommeren godkendte målet.

I kampens 25. minut måtte Borup foretage den første af 2 udskiftninger på grund af småskader, og så måtte de resterende spillere yde i resten af kampen. Rasmus Abildskov Nielsen fra Borup fik tilkendt et kæmpe frispark i kampens 38. minut. Tilskuerne inde i klubhuset og Borups spillere var enige om, at frisparket var til gult kort, men heller ikke i den situation var dommeren enig med hjemmeholdet.

Borup fik efterhånden tilkæmpet sig spillet og var således godt med, da dommeren fløjtede af til pausestillingen 0-1.

I anden halvleg fortsatte Borup med overtaget. Det burde holdet have udnyttet bedre, for Borup sad efterhånden massivt på spillet. I kampens 55. minut havde Henrik Bitsch en fantastisk helflugter på mål, men Hersoms målmand præsterede en lige så fantastisk redning og reddede Hersoms røv i den situation.

I kampens 65. minut præsterede Carsten Gundersen en kæmpe afbrænder, da han inde i Hersoms felt formåede at misse en kæmpe chance.

Borup sad nu massivt på spillet og spillede mest i Hersoms ende af banen. Hersom skruede bissen på, og det gav flere frisparksituationer uden for Hersoms felt til Borup. Henrik Bitsch leverede i kampens 71. minut et brag af et frispark, men desværre strøg bolden lige forbi sammenføjningen på Hersoms mål. Kort tid efter blev han skiftet ud og sad på bænken i resten af kampen.

I kampens 85. og 90. minut var der 2 gode frisparkcancer til Borup. Begge lige uden for Hersoms mål. Peter Skov tog sig af sparkene, men det lykkedes ham ikke at holde sine skud inden for målrammen.

Borup satsede hårdt sidst i kampen. Hovedstødsstærke Jørgen Nielsen blev skubbet op i angrebet, og det blev nærmest engelsk fodbold med lange bolde op i Hersoms felt. Alle anstrengelser var dog forgæves. Hersom holdt målet rent og Borup måtte slukørede gå til omklædning til lyden af Hersoms sejrsråb. Helt ufortjent, men bolden er jo rund, som Borup måtte erkende.

Allan Hermansen blev kampens spiller for Borup.