Referat Kvindeserien SUB09 - Vildbjerg SF

Referat Kvindeserien: SUB09 – Vildbjerg SF

SUB 09 kom på pointtavlen i sæsonens førstehjemmekamp på Borup Stadion.

På en af områdets bedste græsbaner i Borup hentede SUB 09 lørdag det ene point mod Vildbjerg.

Det blev igen en kamp, hvor SUB 09 var under pres fra modstanderen, især i første halvleg sad Vildbjerg på det meste af kampen. Men et godt fightende hjemmehold holdt Vildbjerg fra de helt store målchancer.   Det var derfor ekstra ærgerligt at få et mål imod sig efter hjørnespark i kampens 13. minut. En nedfaldsbold ved bagerste stolpe bliver ikke ekspederet væk og SUB nede med 0-1

Men pigerne viste høj moral, under konstant pres fra et godt spillende Vildbjerg-hold og bagud 0-1 Kæmpede SUB videre og holdt Vildbjerg fra yderligere chancer i 1. halvleg bortset fra et par frispark lige uden for feltet, som Vildbjerg sendte langt over, eller forbi målet. Efter 40 minutters spil modtager Ida Gundersen bolden på midten af banen, herefter af-dribler hun 3-4 Vildbjerg spiller og spiller så Chalotte Kjølhede fri på kanten af feltet, der ligger bolden i mål bag Vildbjergs målmand til pausestillingen 1-1

I anden halvleg kom SUB lagt bedre med i kampen. Der blev budt på store chancer i begge ender af banen og kampen kunne være faldet ud til begge holds fordel. Chancerne til SUB tilfaldt Anne Hald, Kathrine Møller og Ida Gundersen, heraf den største til Kathrine Møller. Efter 65 minutters spil fik hun en chance midt i Vildbjergs straffesparksfelt, men hun kom desværre for langt under bolden og sendte den lige over målet.

Set ud fra spil og chancer gennem hele kampen var det et tilfreds SUB hold, der gik fra banen med det ene point.

Valget af kampens spiller faldt på midtbanedynamoen Ida Gundersen.

Næste kamp spilles allerede onsdag den 12/4 ude mod Aalborg Freja, der i de to første kampe har scoret hele 9 mål, men samtidig har de måtte indkassere 8 mål imod sig. Så der er lagt op til en, spændende kamp.