SUB 09 fik nordjyske lammetæv

AF: GUSTAV ROESBJERG PEDERSEN

Publiceret 17. april 2017 kl. 19:29

SUB 09 tabte klart mod Fortuna Hjørring i Kvindeserien. Foto: Morten Pedersen

Kvindeserien: Tenniscifrene 6-0 illustrerer meget godt den klasseforskel, der var, da SUB 09 mandag tabte på hjemmebanen i Låstrup. Modstanderholdet, Fortuna Hjørring, var bedst fra start til slut og levnede ikke hjemmeholdet mange chancer.

Efter syv minutter kom nordjyderne foran 1-0. Det skete efter et fladt indlæg, hvor Fortuna-spillerne fik plads i feltet, og efter et par afleveringer kunne bolden skydes sikkert ind. Blot et minut senere blev det 2-0 på et flot opspil gennem midten. Det endte med et skud, som SUB-målmanden Line Bach Møller ikke blokeret tilstrækkeligt, og bolden kunne derfor trille videre langs det våde græs og ind i mål.

Inden pausefløjt blev det også til 3-0, og ud fra spil og chancer burde den føring også have været større. Eneste lille SUB-chance kom efter 43 minutter, hvor et indlæg fra højre side kunne have affødt en mulighed, men Fortuna-målmanden kastede sig frem og fik afværget muligheden.

To straffesparksmål

I anden halvleg fortsatte den nordjyske dominans. To gange fik holdet tilkendt straffespark, efter at dommeren dømte for hånd på bolden, og begge skud fra 11-meter-pletten blev omsat til mål. Imellem de to straffesparkscoringer blev det desuden til et sjette mål, og efter kampen var SUB 09-træner Flemming Neesgaard ikke i tvivl om, at der var klasseforskel mellem de to mandskaber.

- I dag var vi ikke rigtig med i kampen, må vi erkende. De var den tand bedre, og det viser resultatet også. Vi havde vel en enkelt eller to chancer, hvor de havde 14-15 og scorede på lidt under halvdelen, sagde han efter kampen.

Med nederlaget placerer SUB 09 sig akkurat under nedrykningsstregen i Kvindeserien.

SUB 09 - Fortuna Hjørring 0-6 (0-3)

Mål: 0-1 (8.), 0-2 (9.), 0-3 (33.), 0-4 (52.), 0-5 (65.), 0-6 (74.)