Referat Kvindeserien Aalborg Freja - SUB09

Resultat 0-3 (0-1)

Onsdagen før påske besøgte SUB 09 Aalborg Freja på Frejaparken.

En kamp, hvor SUB inden kampen var lidt nervøse da hjemmeholdet havde scoret hele 9 mål i deres to første kampe.

Men et tændt og disciplineret SUB mandskab gik friskt til opgaven fra første fløjt.

Selv om Freja pressede på fra kampens start, blev de aldrig rigtigt farlige. Efter 10 minutters spil tilspillede SUB sig kampens første kæmpe chance, lynhurtige Sara Just Poulsen, der var med for første gang rykker fri af to modspillere i venstre side og ligger bolden ind midt foran mål til en helt fri Chalotte Kjølhede der desværre sparker lige forbi Frejas mål.

Kun en enkelt gang midt i første halvleg blev Freja for alvor farlige med et gennembrud i feltet, men Line Møller kom godt ud af målet og fik afværget i to omgange.

I halvlegens sidste minut ligger Sara Just Poulsen igen en bold ind foran Frejas mål, Tina Sandberg kommer til skud og ligger bolden ind bag Frejas målmand. Således foran 0-1 gik et tilfreds SUB hold til pause.
2. Halvleg var knap fløjet i gang inden Sara Just Poulsen modtager bolden midt på banen i højre side, hun løber let forbi et par fortvivlede Freja forsvarsspillere og lægger bolden sikkert i mål med et fladt skud modsat Frejas målmand.

Kun to minutter efter samme recept Sara Just Poulsen forbi Frejas forsvar og SMASK! 0-3

Kampen var herefter realt afgjort.

Freja rykkede herefter længere tilbage på banen og var kun farlige med et par forsøg i kampens sidste kvartet.

Sara Just Poulsen blev valgt til kampens spiller med 8 stemmer.
Næste kamp spilles hjemme på Låstrup Stadion mandag den 17/4 kl. 16.00 mod Fortuna

Sara Just Poulsen blev valgt til kampens spiller.