Kean Elkjær

Gert Johansen

Bænk: Mads Mathiesen, Peter Skov, Marten Kjeldgaard

Referat

Det var tydeligt at det nye spillere lige skulle lære hinanden at kende, finde sin plads på banen og lære at fodbolden er den runde kugle folk sparke til. En del forvirring blandt de nye spillere medføre at Gedsted/Fjelsø efter 8 min. kommer i en 1-mod-1-situation, som Kaare kommer noget bombastisk ud til, og får taget både bold og mand, men dog bolden først. Derfor var det også med stor undren at dommeren fløjtede straffe, hvilket fra referenten og holdets side, betragtes som en klar dommerfejl. Men ikke desto mindre sparke de bolden i mål efter en psykologisk nedstirren mellem straffesparksskytten og Kaare i målet.

De næste 10 min. var lige så kaotiske som de 10 første. Det var tydeligt at flere at spilleren på dette tidspunkt normalt befinder sig ved spisebordet med sovs og kartofler og ikke ud på en stormfuld mark med 28 mand løbende efter en fodbold.

Men herefter var det ligesom om, at flere begyndte at forstå systematikken bag om den taktisk dagens holdleder Kenni Elkjær, havde fortalt om inden kampen. I hvert fald opstod en situation hvor Tim får tilkæmpet sig bolden på midten og spiller den ud til Karsten, som løber mod baglinjen, spiller den på tværs til Gert, som så på dette skammeligste sparerker 50 meter over mål fra kanten af straffesparks feltet. Chancen skulle have sikret os 1-1 inden pausen, men på trods af afbrænderen viste situation, at Borup ligeså stille fik mere og mere overtaget i kampen.

På et tidspunkt efter hjørnespark til Borup, har vi fået banens højeste Emil frem i feltet , som får tilkæmpet sig bolden i feltet, spiller bagud til en fremadstormende Jeppe som vil give bolden et ordentlig spark, men det ender med en meget forkølet afslutning

I det 38. min. kommer Kean en halv dag for sent ind i en takling på Gedsted/Fjelsøs målmand, som korrekt fik vist det gulekort og de medfølgende 10. minutters pause. Det fik Borup på overarbejde i sidste del af 1. halvleg, men resultatet forblev uændret og pausestilling var 1-0 til Gedsted/Fjelsø.

Efter nogle små justeringen, startede 2. halveg som lyn og torden var Borup siden. Det var tydeligt, at spillerne ikke var tilfreds med stillingen og 2 min. inde i halvlegen spillede Simon bolden på tværs til Troels i det lille felt, som sparker det bedste han har lært, men mirakuløst redder målmanden bolden og stillingen forblev 1-0 til Gedsted/Fjelsø.

Nu var det blevet tid til at kaste det skarpe skyts ind, og Peter Skov blev skiftet ind i den 55. min. Han skulle ikke bruge mange minutter på banen, efter han i lidt klumpspil i Gedsteds felt efter et frispark, får prikket bolden ind over linjen. Målet var tiltrængt og det kunne tydeligt mærkes at holdet fik sprøjtet noget selvtillid ind.

Nu var der ellers stormløb mod Gedsted-målet. Simon sparker på overlægger, Gert brænder endnu en stor chance og Tim sparker ved siden af mål. 15. min før tid, får Martin Kjelgaard, som har erstattet Kean på pladsen, bolde og afdribler deres højre kant og søger mod baglinjen, får lagt et indlæg ind, som Simon piller ned og sparket ind. En rigtig flot mål.

Nu går holdet på vandet og alt kan lade sig gøre. 5 min. før tid, får vi en hjørne, som Peter Skov tager sig af. Han ligger den helt bagest i feltet, og som en trold-i-æsken, får Karsten strukket hals og headet bolden direkte op i højre hjørne af målet. Endnu et flot mål. Karsten skulle efter sigende efterfølgende have udtalt, at han ikke så bolden, da den ramte ram.

Nu var sejren i hus, hvilket var godt. For havde vi været afhængig af at Tim skulle score på den friløber han fik tilskaffet sig i overtiden og som han brændte på det groveste, er jeg ikke i tvivl om, at Tim efter kampen var forsvundet på mystisk vis.

Det blev altså en 3-1 sejr til Serie 6. Og dermed kunne klubben nye trøje og omklædningsrum indvies med et tiltrængt sejrsråb. Serie 6 indtager nu 1. plads og skal 2. påskedag møde Tjele Vest Sport i et topopgør.

Kampens spiller

Mange spillere gjorde dig positiv bemærket i dag. Kaspar Vad var rykket ned på venstre back. En uvant plads for ham, men som han klarede til UG med kryds og slange.

Brødrene Rosengreen skulle lige i gang, men var ellers en sikker skanse i det bagerste led og sammen med anfører Flemming Lund, var der fuldstændig styr på det defensive i dag.

Prisen som kampen spiller skulle dog findes på den meget arbejdsomme midtbane ved enten Tim eller Simon, som begge gjorde en rigtig god og flot figur i den stribede trøje. Men det endte med at Tim blev kampens spiller. Han var her, der og alle vegne. Prikken over i’et havde været, hvis han scorede på den sidste chance, men den opvejes af Tims vilje og arbejdsomhed.

Tillykke til Tim og Serie 6, men den flotte kamp og gode resultat. Redaktionen glæder dig til at følge holdet fremadrettet i jagten på guldet.

Serie 6 den 10. april 2017: Kenni Elkjær, Tim Lund Laursen, Karsten Bak Christensen, Gert Johansen, Simon Haubro, Kaspar Vad, Emil Rosengren, Troels Okkels, Flemming Lund, Jeppe Rosengren, Kean René Elkjær, Mads Mathiesen, Kaare Elkjær (målmand) og Martin Kjeldgaard.

Der blev ikke lagt fingre imellem i dagens kamp.