Borup tabte stort i forårets første kamp

Borup serie 3 fik en skidt start på sæsonen, da holdet tabte 5-1 i Stoholm efter 1-0 ved pausen. Kampen var både kamp om point i DBU Turneringen og i Serie 3 Dynamitpuljen.

Forårets række af træningskampe er gået både op og ned. Netop kampen mod Stoholm var den bedste af forårets træningskampe, og Borup vandt den kamp 3-0 på 2 mål af Peter Lund og 1 fremragende langskud Anders Thougaard.

I forårets første gældende kamp skulle det unge Borup hold til Stoholm og uden vores spillere fra København samt andre skadede spillere var holdet noget svækket. Træner Niels Klausen, der selv sidder udenfor med en langtidsskade, havde måtte tryller Lasse Braad frem i sidste øjeblik, og så var der jo come back til assistent træner Frank Tylstrup og så Jakob Lyngsøe, der havde væk i næsten 2 år.

Desværre røg Jakob ind i en ny skade allerede efter 10 minutter og måtte udgå. Det svækkede holdet betydeligt. Holdet fik trods alt en okay start og holdt et godt spillende Stoholm hold nogenlunde fra chancer. I 0ffensiven kunne Borup dog ikke for alvor true Stoholm.

I det 25. minut kom Stoholm foran på et langskud, som Christian Mønsted kun halvklarede. Bolden røg ud til en angriber, der nemt kunne score kampens første mål. Ved pausen stod det således 1-0.

Desværre fik anden halvleg en træls start, da Stoholm scorede på en contra allerede efter 2 minutter. I det 5. minut kom der nyt håb for Borup, da Victor Lytzen fik en lang bold fra forsvaret. Victor skar flot ind foran forsvaret og kunne udplacere målmanden. Så levede Borup for alvor og havde de næste 20 minutter deres bedste periode i kampen. Dette dog uden at komme til afgørende chancer. Borups spillere følge sig dog snydt i en situation, hvor Lasse Braad blev kantet tæt på feltet. Dommeren fløjte var tavs. I stedet koksede det total for Borups forsvar fra det 72. minut, hvor 3 graverende forsvars fejl blev dyr for Borup. Den ene fejl større end den anden kostede 3 mål, og det kulminerede med, at Christian Mønsted nærmest tabte bolden i ejet mål til slutresultatet 5-1.

Det blev ved de 5-1, hvor et stærkt Stoholm hold må siges at være storfavorit til en topplacering, hvis de kan stille sådant et hold fremover.

Hos Borup blev Victor Lytzen valgt til kampens spiller af spillerne. Men en del af det nye koncept dynamit, hvor der skal vælges en spiller fra hver hold af trænerne. Blev Peter Lund valgt og fik overrakt en gavecheck på 250 kr.

Næste kamp er hjemme mod Sparkær IF lørdag den 8. april kl. 1600. Sparkær IF spås også at være et at puljens kommende tophold, så vigtige point er på spil igen.