Serie 6 fik sejr i første hjemmekamp i efteråret.

Serie 6 i første sejr i første hjemmekamp

Serie 6 spillede her til aften sin første hjemmekamp og mødte Hersom/Bjerregrav. Kampen blev vundet med hele 6-2 efter 3-1 ved pausen. I en kamp hvor vi havde styr over det fra start til slut. Borup bragte sig hurtigt bragte sig foran ved kampens start.

Først scorede Mark Vad lidt heldigt og lige efter spille han Hans Nørregaard til en lidt scoring til 2-0. Efter en halv time scorede Sakarias Grønbæk Jakobsen et flot mål på langskud til 3-0. Hersom reducerede lige før pausen efter et mål, efter et koks mellemi forsvaret og målmand.

I anden halvleg scorede Mark Vad i starten af halvlegen. Saka øgede kort efter direkte på frispark til 5-1. Hersom reducerede 10 minutter før tid, da mørket havde sænket sig over Mikkel Vad

Lige efter slog Lennart Øster sejren fast til 6-2 på straffespark begået mod Mark Vad.

Dagens spiller var der flere bud om, men her på redaktionen giver vi den til Sakarias på