Referat Jyllandsserie Damer SUB09 - Aalborg KFUM

SUB09 damerne kom ned på jorden igen efter den flotte 5-0 sejr over Als i sidste weekend. Holdet tabte lørdagens hjemmekamp mod et af puljens tophold fra Aalborg KFUM med 0-3 efter 0-1 ved pausen. Holdet savnede 4 af holdets stamspillere i holdopstillingen, så træner Flemming Lund havde ikke færre end 5 15/16 årig på holdet. Træneren oplyser, at holdet faktisk spillede en fornuftigt kamp, men det var bare ikke nok mod den stærke modstander.

Aalborg KFUM startede bedst og SUB damerne var i store problemer. SUB kom bagud efter 15 minutter på et hovedstød. Men derefter fik holdet arbejdet sig ind i opgøret, og resten af halvlegen var en lige affære. Sub havde deres bedste chance da Camilla Højer, var alene igennem, men blev tacklet i sidste øjeblik.

Pausestillingen var 0-1

I anden halvleg var mønsteret det samme. En meget lige kamp, og SUB09 var lige ved og næsten. Julie Møller var helt fri men fik ikke tryk nok på sin afslutning. I stedet scorede Aalborg i det 70. minut på en løs chance. I det 80. minut var Julie Møller igen alene igennem, men forsøget blev afværget. Aalborg KFUM afgjorde kampen i det 85. minut, da de score de til 0-3 efter en dødboldsituation.

En fortjent sejr, men et mål eller 2 for stor, og det unge SUB hold havde ære af kampen.

Dagens spiller blev valgt af spillerne efter kampen. 3 spillere endte med stemmelighed, så Charlotte Kjølhede, Mie Lyngsøe Lund og Maria Svenningsen måtte dele æren.

Næste kamp er hjemme på Borup Stadion lørdag den 23. september mod FC Thy-Thisted Q. De 2 hold ligger á point, så formentlig en lige kamp om vigtige point.