55 min

1-6

Nicklas Thorsager 79. min

Storsejr til Borup

Borup serie 4 fik mandag aften en ny storsejr, da holdet ude besejrede Tjele/Vest Sport med hele 1-6. Sejren kom i hus efter en forrygende første halvleg og en lynstart efter en scoring blot 2 minutter efter kampstart. Peter Lund stak bolden frem, og en Tjele/Vest spiller tøvede. Det udnyttede kampens helt store spiller Nicklas Thorsager til fulde. Han var først på bolden og scorede let i modstanderens mål.

Efter 9 minutter blev det 0-2, da Christian Malik snittede en lang fremlægning videre til Nicklas Thorsager. Han var igen over den og sendte bolden i mål.

I det 20 minut blev det 0-3 på kampens bedste angreb. Nicklas Thorsager fandt Peter Lund, der igen spillede Nicklas helt fri til sin tredje scoring.

Lige efter fik Tjele kampens eneste chance, da Christian Mønsted og forsvar gik forkert af hinanden, men en Tjele angriber sparkede bolden over et tomt mål. I stedet blev det i det 30 minut til 0-4, da Frederik Hvid headede Nicklas Thorsagers hjørnespark i mål.

Nicklas sluttede første halvleg og sit eget målshow med at udnytte en fremlægning fra Kim Hermansen i det 39 minut.

I anden halvleg kæmpede Tjele Vest Sport sig ind i kampen med en forrygende fight. De fik reduceret til 1-4 i halvlegens 10 minut.

Tættere kom de ikke, selv om Borup slap håndbremsen lidt. Borup kom dog alligevel til et par chancer ved Peter Lund og Victor Lytzen, men det var man of the match Nicklas Thorsager der med sit 5. mål slog sejren fast til 1-6 i halvlegens 34. minut på et langskud.

Derefter var målposen udtømt og det blev ikke til mere i den kamp.

Dagens spiller blev selvfølgelig Nicklas Thorsager, der viste sig fra sin absolut bedste side selv, men som også brugte sine medspiller mere, og dermed blev både han selv og holdet langt farligere.

Nu genvandt Borup IF førstepladsen side om side med Hersom/Bjerregrav, da Foulum/Trojka tabte points i ØK.

Næste kamp er på fredag hjemme mod Kvik.